| Mariaa19 a întrebat:

E ok daca propria mama te blesteama? Acum un an m-a blestemat ca să nu ajung pe viitor ceea ce îmi doresc și sa pierd tot ce o sa am mai drag. Ce credeți. ar fi bine sa ma duc la un preot și ma va ajuta el sa scap de blestem?

13 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Nu există blesteme. Există din păcate părinți imbecili, dar acolo preotul nu te poate ajuta.

| Smmo a răspuns:

Nu e ok din niciun punct de vedere. Mergi la biserica si vorbeste cu un preot, mergi de mai multe ori atunci cand se citesc rugaciuni de dezlegare, poti merge la diferite biserici, manastiri. Poti da si acatiste pentru buna intelegere in familie.
Incearca sa nu ii dai mamei motive sa iti vorbeasca asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca blestemele sun reale sau nu. Dar stiu ca suntem suma unor alegeri facute in trecut combinate cu mostenirea materială si genetică pe care am primit-o de la parinți. Cu alte cuvinte daca stai intr-un sat din Vaslui, maica-ta este casnica si taica-tu lucreaza in fabrica, ai un aspect fizic average este destul de greu sa iti indeplinesti visele. Nu spun ca este imposibil dar ai nevoie de circumstante favorabile + o tona de kunca si sacrificii.

| sweetys a răspuns:

Esti ceea ce crezi. Si mai mult nu ma de zis.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Timpul pierdut la popa si gandindu-te la blesteme mai bine l-ai folosi pentru a face ceva in sensul implinirii viselor tale.

| dullcat a răspuns:

Nu e ok.Iar daca te duci la preot mai tare te va speria, spunandu-ti ca blestemul de mama se prinde.Deci mai bine ignora astfel de vorbe spuse la nervi.In realitate niciun parinte nu s-ar dori pentru propriul copil sa esueze si sa piarda tot ce are mai drag.

| FindMyName a răspuns:

Ce fel de mama mai e aia? Doamne...dar nu îți face asa multe griji, nu cred în blesteme sau că pot exista, nu am mai auzit cazuri de genul.

| Holiday a răspuns:

OK, maica-ta e nebuna, dar tu esti atat de fraiera sa crezi in blesteme?!laughing Daca astea ar functiona, am avea departament de blestematori si contrablestematori in cadrul Ministerului Apararii Nationale.

| Violleta2022 a răspuns:

Blestemele se intorc tot la ea!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Pai nu nu-i normal săte blesteme părinți tăi da uite ca există și așa părinți. Toate blesteme ei care țile spune ție tot la ia se vor întoarce căci cine îți dorește ție răul rău va vedea se va intorace ei tot răul care îți dorește ție mama ta

| minrest a răspuns:

Este un blestem neintemeiat. Uite ce spune in Biblie, Proverbe, 26 cu 2: Cum sare vrabia încoace şi încolo şi cum zboară rândunica,
aşa nu nimereşte blestemul neîntemeiat. Vad ca iti pasa ce zice religia; in cazul tau religia zice ca nu ai de ce sa te temi; esti scapata de blestem deja, nu ai de ce sa mergi la preot.

| MarianWLF a răspuns:

Numai Dumnezeu are dreptul sa faca asta, sa nu se intoarca impotriva ei, zic si eu. Poti merge la biserica pentru un sfat si putina alinare, dar recomand si sa eviti contactul cu mama ta daca nu locuiti impreuna, decat cearta mai bine separat.

| Hyperion7 a răspuns:

Părinții își blestema copiii din neputință! Aceste blesteme se întorc!
Nu trebuie sa tii cont de el, mergi unde crezi că trebuie să ajungi! Nu renunța!