Nu, normal ca nu. Taie-ti cordonul ombilical. Toti puii isi parasesc cuibul. Daca nu mai ai alte persoane in viata ta, este de inteles. Incearca totusi sa ai activitati si singur, si acest lucru este bine si pentru ei, au si ei nevoie de intimitate.
Nu este chiar rau ce spui dar daca te insori si continui tot asa, te lasă nevasta rapid.
Esti nebun sau ai innebunit sau ce ai?
Am boala lu calache la puterea a doua!
Ai numai intrebari din astea... dubioase. Parca ziceai ca ai vreo 24, nu crezi ca ar fi cazul sa stai si cu altii, cu o femeie, cu tovarasii.
Am 22 de ani. Îmi este prea drag de ei. Este bine să te înțelegi cu părinții, dar nici așa ca mine.
Pai ti-ai dat singur raspunsul, dar daca asa crezi tu ca e bine sa faci, atunci stai cu ei.
Una e sa te intelegi cu ei, alta sa fii inca legat de ei ca un sugar. Stai calm, nu esti singurul, din pacate stiu destule cazuri de-astea...
Daca esti mic da, daca ai trecut de 13-14 ani si inca mai esti asa nu prea e ok, gaseste-ti hobby-uri, mergi la sala, fa un sport, fa-ti prieteni.
Da, e perfect în regulă dacă asta e ceea ce îți dorești cu adevărat și dacă asta te face fericit. Și eu sunt dependent total de ei și am 24 de ani și nu mi-e rușine s-o recunosc, căci așa vreau să rămân
Ei,nu e rau sa stai cu parintii, dar trebuie intr-o oarecare masura. Nici dependenta asta nu face bine, trebuie sa accepti ca nu vor fi mereu langa tine.
Incearca sa iti faci prieteni sau o prietena si sa iesi mai mult cu ei pe afara(o mica paranteza, nu de aia virtuali).
Nu e un lucru rau sa petreci mult timp cu parintii pentru ca ei 'pleaca' cel mai devreme din viata ta. In acelasi timp, tocmai pentru ca ei 'pleaca' cel mai devreme ar trebui sa balansezi timpul petrecut cu ei cu timpul petrecut cu prietenii, sa-ti faci o iubita etc. sa nu ramai singur si depresiv cand nu-i mai ai. De suferit toti suferim, dar daca ai pe cineva langa tine treci altfel peste. Totusi e perfect in regula sa faci ce te face fericit indiferent de ce zice constructul social, atat timp cat nu ranesti pe altcineva; dar incearca sa privesti in ansamblu.