| WinniePooh a întrebat:

E ok sa lasi un copil de 1 an sa se joace cu lego? Mi-e frica sa nu inghita vreo piesa cumva. De la ce varsta poti sa te increzi c-a intales sa nu mai bage jucariile in gura? Imi amintesc ca eu imi rodeam indienii si pe la 4-5 ani.

5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Sunt legoo-uri cu piese mari care oricum nu incap in gura, indicate copii de 1 an.Si oricum copilul e supravegheat.
Deci atentia ar trebui sa fie pe jucariile care sunt indicate copiilor sub 3 ani (sunt etichetate in acest sens)

| raluk27 a răspuns:

Nu, nu e ok. Intr-adevar poate inghiti piesele mici si nici nu cred ca intelege mare lucru din acest joc. La 1an sunt indicate jocurile cu piese mari (era un joc la un moment dat in care trebuia sa bagi niste corpuri gen cub, paralelipiped, piramida, hexagon intr-o chestie cu gaurile taiate in forma respectiva). La 1 an descoperi forme si culori. Cred ca de la 4-5 ani copilul intelege sa nu mai bage chestii mici in gura.

| SimonaQs a răspuns:

Nu e foarte indicat sa il lasi sa se joace cu lego de acum. Citeste si tu instructiunile alea ca de aia sunt puse acolo. Acum depinde de la copil la parinte asa cum il educi asa se comporta dar daca il lasi de la varsta asta sa se joaca trebuie sa il supravezhezi cu mare atentie. In ziua de azi nimic nu mai e sigur.

Funda? big grin

| Myvoiceroman a răspuns:

Nu e ok, normal ca nu e. Scrie pe cutia de Lego varsta de la care e voie sa se joace un copil cu piesele alea.

| scsanad a răspuns:

In special pentru copii cu varsta intre 1, 5-5 ani este fabricat seria de jucarii Lego Duplo. Aici le gasesti pe toate:
http://www.toycity.ro/jucarii-lego-duplo