| adriana_1874 a întrebat:

E posibil sa raman insarcinata daca partenerul s-a terminat in mine iar dupa aceea ma spal?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Poti sa te speli cu toata apa din Marea Neagra. Bineinteles! Voi cum naiba intretineti relatii sexuale cand nu stiti nici ''notiunile'' de baza?

13 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Da! doar asa se fac copii! sau inca mai crezi in barza? laughing

| alex93_6985 a răspuns:

Pai cred ca imediat ce si-a dat drumu sa faci pipilica repede laughing sa nu intre

| annka a răspuns:

Normal ca da. poti ramane insarcinata chiar daca nu "s-a terminat" in tine.

| DestinyDD a răspuns:

Cati ani ai fetito?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

FOARTE posibil! Dar de ce totusi atata inconstienta, liopsa de respect fata de corpul si sufletul tau?! Esti chiar atat de mica si "te-a convins" ca stei el ce face?! Mai copii, lichidul preejaculator este plin de spermatozoizi, care te pot lasa extrem de usor insarcinata, daca nu si bolnava de ceva.

http://www.mayoclinic.com/health/birth-control/AN00197

PROTEJA-TIVA!

| GenetiX a răspuns:

Este discutabil. Eu stiu multi si apropiati care sunt casatoriti au deja un copil si cu metoda asta au trecut deja 10 ani si nici un alt copil. Nu este o metoda contraceptiva, ti-am spus doar cum stau lucrurile. Pentru ei nu ar fi o problema sa ramana insarcinata, am zis doar ceea ce cunosc eu.
@alex93: daca un penis are dimensiunea la nivel-ul uretrei la femeie, ar trebui sa aiba vreo...da 1cm. Deci ce relevanta are "sa nu intre".

PS: ceea ce ti-am zis eu este doar cum stau lucrurile la anume oameni, dar dupa regula simpla orice contact cu sperma in vagin poate insemna o sarcina.

| Aliutza a răspuns:

Nu te ajuta daca faci pipi imediat dupa aceea, pentru ca lichidul din vezica nu se scurge prin vagin. Cum crezi ca poti sa faci pipi fara sa-ti scoti tamponul?
Da, e posibil sa ramai insarcinata. Sansele sunt foarte mari in cazul in care el se termina in tine, fara ca tu sa iei anticonceptionale sau sa folositi prezervativ. Daca asta s`a intamplat acum, ai 72 de ore ca sa iei "pilula de a2a zi", de la farmacie. Ai grija, asta nu e o metoda anticonceptionala. Nu ai voie sa folosesti aceasta pilula de fiecare data.
Succes!

| katy a răspuns:

Bineinteles,ai 3 zile la dispozitie de cand s-a intamplat sa-ti cumperi Postinor 2, gasesti la farmacie e pana in 70 lei.asa ca...grabeste-te

| fabiola a răspuns:

E posibil sa ramai, e posibil sa contactezi vreo boala!

| lolly a răspuns:

Evidentlaughing

| lolly a răspuns:

Evidenthappy

| Daria a răspuns:

Logic.Ce daca te speli? Nu va inteleg mai...asa greu e sa cumpari un prezervativ? Oh, gosh.rolling eyes

| gigiro a răspuns:

E suficient, doar ca un spermatozoid mai viteaz decat altii sa treaca de bariere.Importanta e si perioada in care erai tu. Spalatul, asa dupa cum ai auzit, nu e o metoda contraceptiva.