Poti sa te speli cu toata apa din Marea Neagra. Bineinteles! Voi cum naiba intretineti relatii sexuale cand nu stiti nici ''notiunile'' de baza?
FOARTE posibil! Dar de ce totusi atata inconstienta, liopsa de respect fata de corpul si sufletul tau?! Esti chiar atat de mica si "te-a convins" ca stei el ce face?! Mai copii, lichidul preejaculator este plin de spermatozoizi, care te pot lasa extrem de usor insarcinata, daca nu si bolnava de ceva.
http://www.mayoclinic.com/health/birth-control/AN00197
PROTEJA-TIVA!
Este discutabil. Eu stiu multi si apropiati care sunt casatoriti au deja un copil si cu metoda asta au trecut deja 10 ani si nici un alt copil. Nu este o metoda contraceptiva, ti-am spus doar cum stau lucrurile. Pentru ei nu ar fi o problema sa ramana insarcinata, am zis doar ceea ce cunosc eu.
@alex93: daca un penis are dimensiunea la nivel-ul uretrei la femeie, ar trebui sa aiba vreo...da 1cm. Deci ce relevanta are "sa nu intre".
PS: ceea ce ti-am zis eu este doar cum stau lucrurile la anume oameni, dar dupa regula simpla orice contact cu sperma in vagin poate insemna o sarcina.
Nu te ajuta daca faci pipi imediat dupa aceea, pentru ca lichidul din vezica nu se scurge prin vagin. Cum crezi ca poti sa faci pipi fara sa-ti scoti tamponul?
Da, e posibil sa ramai insarcinata. Sansele sunt foarte mari in cazul in care el se termina in tine, fara ca tu sa iei anticonceptionale sau sa folositi prezervativ. Daca asta s`a intamplat acum, ai 72 de ore ca sa iei "pilula de a2a zi", de la farmacie. Ai grija, asta nu e o metoda anticonceptionala. Nu ai voie sa folosesti aceasta pilula de fiecare data.
Succes!
Bineinteles,ai 3 zile la dispozitie de cand s-a intamplat sa-ti cumperi Postinor 2, gasesti la farmacie e pana in 70 lei.asa ca...grabeste-te
Logic.Ce daca te speli? Nu va inteleg mai...asa greu e sa cumpari un prezervativ? Oh, gosh.
E suficient, doar ca un spermatozoid mai viteaz decat altii sa treaca de bariere.Importanta e si perioada in care erai tu. Spalatul, asa dupa cum ai auzit, nu e o metoda contraceptiva.
Vanessa0911 întreabă: