Buna! :* Daca tu o iubesti sau iti place de ea, nu e nimic rau. nu trebuie sa faci discriminari... Daca te intelegi bine cu ea si va potriviti eu cred ca e normal, si ca nu e nimic rau in asta , sentimentele conteaza!:*
P.s: nu te mai lua dupa ce spun unii si altii!:*
De Ce ar fi rau? Si daca Ar Fi fost suta la suta! De Ce sa fie rau cand Doi oamenii se iubesc?!
Nu e rau sa stai cu aceea fata atata timp cat este de treaba si o iubesti. Nu conteaza ce spun oamenii din jur conteaza doar ce crezi tu.
Da e foarte rau! romanii cu romanii iar tigani cu tiganii! trebuie sa ne pastram puritatea
Rasista
Poate... rasist!
Ma rog... cum spui tu XD
Nu,chestii de genul asta nu ar trebui sa conteze, pur si simplu, sentimentele au intaietate nu gura lumii
Nu! Nu are nici o treaba etnia cu iubirea. Pur si simplu, daca este iubire nimeni si nimic nu va poate desparti... Atata timp cat tu o iubesti si ea te iub este... Crezi ca mai conteaza ceva?! Asa ca stai linistit
Dupa ce ca in cativa ani Tiganii vor fi majoritatea tarii si noi sclavi vrei sa accelerezi procesul? macar sa plec in alta tara si dupa.Accept eronat si nefolositor daca e sa fi gresit cu ceva.
Nu! De ce sa fie? Daca va iubiti, daca va simtiti bine impreuna, daca va intelegeti asta conteaza.Sa fiti fericiti va doresc si prejudecatile jos!
Nu, mie nu mi se pare nimic rau in asta.Si ea e tot un copil ca tine si are dreptul sa-si faca prieteni.Noi oamenii trebuie sa acceptam si alte neamuri si sa le intelegem. Daca sunteti prietene, si va simtiti bine impreuna, nu este nimic rau.Un gest frumos!
Atata timp cat persoana este de treaba si va intelegeti bine, nu inteleg de ce ar fi rau.
Nici nu trebuie sa te gandesti daca e bine sau rau...acesta chiar nu ar trebui sa fie o problema lasa lucrurile sa degurga de la sine si totul va fi ok.Multa bafta:*