| Fotofo97 a întrebat:

E rău să stai cu mama băiatului in același apartament, locuind toți trei?

Răspuns Câştigător
| Unsfatbun a răspuns:

Este bine să aveți și planul B. Adică, soacra o să te testeze de multe ori. Că așa sunt mamele. Iar tu, fiind tânără, poate nu o să te ridici la nivelul așteptărilor dumneaei.
...și de aici apar certurile!
Când vrei să faci ceva, te aude soacra. Dacă gătești, poate că ei nu-i convine nu știu ce...
După o anumită vârstă, lumea o mai ia razna.
De ce să nu fiți prietene pe viață?
Dacă o să stați in același oraș, dar in locuințe diferite, probabil veți fi mai fericiți.
Alegerea vă aparține!

| Fotofo97 explică (pentru Unsfatbun):

Se mai bagă uneori în relația noastră, am avut recent un mic conflict și ea punea paie pe foc.
.

| Unsfatbun a răspuns (pentru Fotofo97):

Tu ești fată deșteaptă și înțelegi situația. Să nu crezi că decât la voi se întâmplă. Așa sunt ele făcute. De parcă lor le era drag când le certau soacrele. laughing
Te respect, pentru ca esti mama sotului / sotiei mele, dar si noi, ca toată lumea, am apucat pe un drum si nu are rost să ne strici planurile. Daca ai nevoie de noi, suntem la diapozitia ta.
Și veți încheia cu bine.

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Da,e rau.Indiferent cat si-ar vedea soacra ta de treaba la un moment dat tot o sa aveti conflicte.
E greu ca doua generati sa traiasca in aceias casa, lipsa de intimitate si ideile diferite despre viata pana la urma o sa va faca probleme.Eu iti spun asta din experienta pentru ca o data am locuit cu tatal unuia si o data cu mama si am intampinat aceleasi probleme.
Indiferent care din voi e de vina conflicte vor fi, asa ca e mai bine sa stati separat.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, e oribil.

| mdc98 a răspuns:

Da.

| Mmn a răspuns:

Daca aveti intimitate, doamna este cu capul pe umeri si nu se baga intre voi si te intelegi cu ea..gen sa comunicati normal fara chestii pe la spate..nu e rau. Daca nu..nu o sa te simti prea bine.