Ii faci un bine fraierului ca ii crești tu copchii ca el s-a saturat de gălăgie si nebunie si faptul ca mai nou nu mai ai voie sa bati copii
Asa ca el este sătul de grasă care a fătat atâția plozi până peste cap
Si acum poate să de victimizeze si sa găsească o alta mai tânăra si mai frumoasă
Oricum dacă este o femeie care isi înșeală primul bărbat la ce o sa te aștepți cand tu esti al treilea
De ce ar mai sta cu tine daca tu nu ai vrea să faci credite si sa faci case la copii ei si sa iti vinzi sufletul diavolului pentru următorii 30 de ani să construiești casa pe numele mamei ei sau a copiilor ei
Sau chiar pe numele tau si dupa ce o sa se vada cu casa construită
Crezi ca nu o să iti cumpere sicriu să pleci din viața ei si inainte de asta o sa iti si explice că a avut nevoie doar de un sponsor
Iar intr-o zi o sa tr buvneasca hemoragia iar in timpul in care te zbați de ceasul morții ea o sa iti zica ca nu te-a iubit niciodată ci doar s-a folosit de tine
Si ca își dorește sa mori că ii este scârbă de tine!
Bineinteles ca este la fel de urat.
In orice caz, vina este la fel pentru amandoi, ca nici femeia aia maritata nu-i usa de biserica, odata ce accepta o relatie de amantalac.
Nu ia nimeni femeia altuia sau barbatul alteia ca nu se impune cu forta, mi se pare o prostie expresia "mi-a furat femeia/barbatul" ca doar nu a intrat in casa si pe sustache a facut asta, pur si simplu acea persoana barbat/femeie care se afla intr-o relatie poate sa pice in plasa farmecelor facute de persoana care incearca asta, mai vinovata e persoana aia care cedeaza decat ala care incearca. E un lucru urat intr-adevar sa vrei femeia altuia dar daca te atrage n-ai ce face, esti om, nu e ceva nou sub soare.
Stai breh, ce e timpenia asta de intrebare? Urat? Pacatos? Nu breh, e asa - daca ma dau la nefasta altuia si aia ma refuza, din secunda doi devine hartuire si merit sa mi-o iau in mecla. Bine, civilizat ar fi sa primesc un ordin de interdictie in urma unei plingeri penale, dar deja divagam. Daca ea da curs avansurilor mele, atunci casnicia lor scirtiie si nu e problema mea sa o repar. Da, o sa o combin pe individa peste cadavrul relatiei lor. Mi se rupe. P.S. In principiu nu ma dau la nefestele altora, dar nu stii niciodata. Depinde de la caz la caz.
Chiar dacă nu putem noi controla de fiecare data dragostea sau impulsurile, cel mai bine ar fi sa ne ținem departe de partenerul altei persoane pe cât se poate.
Iar dacă totuși nu putem acest lucru, persoana cuplata poate sa își încheie frumos relația respectiva și sa o ia de la capăt cu pretendentul nou dacă totuși asta simte.
Dar în principal nu e bine și nici frumos sa ne băgăm în relația nimănui.
Nimeni nu se baga ca asa vrea, il baga dragostea fata de acea persoana (care chiar daca are deja pe cineva, e posibil ca acel cineva sa nu o iubeasca asa mult si sa nu-i poata oferi o fericire mai mare decat cea pe care i-o poate oferi noul pretendent). Deci atata vreme cat nu exista inca oficializata o casatorie intre doi oameni, eu inclin sa cred ca oricare din cei doi poate deveni tinta avansurilor altcuiva.
Eu am specificat ca nu poți controla o atracție puternica, o indragosteala.Da trebuie sa fi conștient și la ce te expui, la ce va expuneți.
Suntem oameni și greșim, sau alegem sa facem anumite lucuri și cred ca foarte mulți dintre noi am mai călcat strâmb.Dar trebuie sa fim conștienți ca dacă cel de lângă noi nu e ceia ce trebuie pentru noi, ne despărțim și după ne refacem viata.
"acum 9 ore | tonyc7 a întrebat:
E un lucru foarte urat si pacatos ca un barbat sa incerce sa ia femeia altui barbat"
"pacatos"... m-ai avut, si cand te gandesti ca inainte sa te cunosc pe tine eram apolitic (stiu, esti milenial, nu stii fraza, dar, cauta-o pe google)
eu personal consider ca "dreptul" proprietatii peste o fiinta umana IN ORICE CONDITII, OARECARE, NU CONTEAZA CA E CASATORIE BINECUVANTATA DE BISERICA SI STAREA CIVILA
E O **IMBECILITATE AMARATA SI NENOROCITA**
la fel ca gelozia, invidia, ura, samd
iar "pacatos" se numeste ca tu si restul clicii de imbecili bisericosi ramfortati ideea de URA
Orice persoana care se da la alta persoana care e deja intr-o relatie e jalnica.
Ce te face sa crezi asta?
Arata lipsa de respect fata de alegerile ei. Numai persoanele manipulatoare fac asa ceva.
Te inseli! Alegerea unei femei nu e niciodata batuta in cuie (doar dupa ce se casatoreste, in multe cazuri nici macar atunci)!
Daca se razgandeste e doar treaba ei, nu e treaba ta sa o manipulezi
Nu e vorba de manipulare aici, ci de incercare a norocului. Cu ce e vinovat un barbat ca se indragosteste de femeia altuia si ca incearca sa si-o ia el?
Iti incerci norocul cand dai un like pe Facebook, nu cand te bagi cu picioarele in viata cuiva. Atunci clar ai intentia de a o desparti de omul ala, deci de a o manipula.
De ce te indragostesti ca un adolescent de oameni pe care nu ii cunosti?