| joy a întrebat:

E ziua tatalui meu. Ce sa-i cumpar? Avand in vedere ca e foarteee pretentios!?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Cred ca orice i-ai lua, il va bucura extrem, asta pentru esti copila lui si presupun ca te iubeste foarte mult, si atunci va lasa pretentiile la o partewinking

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pentru un tata NU TOTDEAUNA cel mai frumos cadou este ceva cumparat!
Mai ales ca, daca e pretentios, probabil are si activitatea ca atare, iar la varsta ta e greu "sa te prezinti" la acel nivel.
It vand insa un secret: pentru un tata care este tot timpul ocupat ii este greu sa-si petreaca timp liber mai mult cu familia, cu copii.
Ca urmare, eu l-as invita sa facem week-end-ul in doi sau cu intreaga familie, plecand impreuna sa vizitam un loc asemanator unde nu am mai fost niciodata, unde sa fie liniste si sa putem discuta impreuna... (apropos de inrebarea ta: ce meserie sa-ti alegi).

| LuS[z] a răspuns:

O carte despre care stii ca ii place foarte mult si inca nu a apucat sa o cumpere.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Eu zic sa-i cumperi un parfum bun.

eileen
| eileen a răspuns:

Te poti consulta cu mama ta in privinta asta, ea il cunoaste mai bine. Sau ii poti face o surpriza, eu stiu, inviti la voi pe un prieten foarte vechi al tatalui tau cu care nu s-au mai vazut de ani de zile.

| remus a răspuns:

Cred ca ar fi fericit daca ar primi ceva legat de hobiurile lui, nu stiu ce ii place sa mestereasca... oricum transmitetii la multi ani cu sanatate...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai oricat de pretentios ar fi cadoul tau il va bucura nespun deoarece esti fica lui si e normal sa se bucure. te inteleg perfect u vrei sa ii arati ca ti la el si vrei sa ii cumperi ceva care sa ii placa.gandeste-te la gusturile lui si cu siguranta vei gasi raspunsul