| Natasha_6158 a întrebat:

Ea 18 ani, el 28.Au o relatie de 2 ani si jumatate.
Ce parere aveti depre astfel de relatii? (mama lui nu vrea sa o accepte pe fata din motive pe care nimeni nu le stie, iar baiatul este cel care "o asculta pe mamica").

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt genul care sa catalogheze o relatie dupa diferenta de ani dintre parteneri. Din moment ce au atata timp impreuna, inseamna ca cei 2 chiar se iubesc. Daca mama lui nu este de acord, sunt sigura ca, in timp, va reveni la sentimente mai bune. Mult succesc tanarului cuplu, multa dragoste si sanatate!

11 răspunsuri:
| fashionaddict a răspuns:

Eu cunosc o fata de 16 ani care este cu un barbat de 30 de ani si stau de 3 ani impreuna.Nici parinti fetei, nici ai lui nu au nimic impotriva.

| nicol20 a răspuns:

Nu cred ca sunt in masura sa critic dar e este de spus bravo lor ca sunt de 2 ani impreuna si relatia lor a durat chiar daca mama lor le baga intrigi mult noroc pentru cuplu si sa fie fericiti.Bafta

| Anecherry a răspuns:

Nu conteaza diferenta de ani atata timp cat nu exista probleme(la cele mai grave ma refer, pentru ca certuri exista in orice relatie); cat despre el, e clar ca nu va sta toata viata sub fusta mamii, chiar daca acorda o anumita importanta parerilor ei; in multe relatii parintii nu sunt de acord si totusi partenerii se inteleg de minune; cunosc eu un caz in care cei doi au plecat de acasa, au luat totul de la 0 din cauza ca printii nu erau de acord; iar acum au 3 copii impreuna, se inteleg foarte bine cu parintii, iar acestia sunt cat se poate de mandri. asa ca nu iti fa griji, daca relatia va merge, si se construieste ceva frumos, parintii vor fi mai devreme sau mai tarziu multumiti.

| 16.laura.16 a răspuns:

La 28 de ani, baiatul mamii? Eee uite ca uneori trebuie sa ne pliem pe situatie. Deci fata sa faca ceva sa intre in gratiile memei si totul va fi bine! Un cadou, o floare, un compliment, nu e greu!

Varsta nu e un criteriu dupa care ne ghidam atunci cand vorbim despre o relatie!

| Razvan a răspuns:

Daca o asculta pe ma-sa sa ramana cu ea.Cu genul asta de oameni nu e bine sa te legi la cap pentru ca nu-i schimba nici macar dragostea.Parintii au o influenta mare in viata noastra dar ea se reduce treptat pentru ca ne dorim sa luam propriile deciziihappy
Mai devreme sau mai tarziu tot va fi nevoit sa aleaga intre ea si mama lui.Si va alege ultima variantahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa un barbat imi doresc si eu am aproape 18 ani, is mai maturi in gandire, mai iubitori si is mai seriosi decat cocalarii astia de 16-20 de ani.happy Foarte bine ca au o relatie, si mai ales ca sunt de atata timp impreuna, eu nu vad nimic rau in asta. Bine ce`i drept, mai incolo... ea cand o sa ma vrea, si el n`o sa mai poata, o sa fie cam aiurealaughinglaughing, da` oricum pana acolo mai este.

Deci, din partea mea foarte tare! Felicitarile mele pentru ea, inseamna ca arata foarte matura la 18 ani, ca un barbat de 28 de ani nu se uita la o adolescenta cu aspect de fetitahappy.

| ramonna a răspuns:

Daca o asculta pe mama sa, nu are decat! Asta inseamna ca pentru el conteaza mai mult mama decat partenerul de cuplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Julyssa
Asa un barbat iti doresti si tu, care la 28 de ani nu iese din vorba ma-si? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@genom:cred ca m-am facut destul de inteleasa ca asa un barbat, adica cu o varsta apropiata de 28 de anihappy, ai interpretat gresit, doar ca sa faci o remarca stupida, ce`i dreptsad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ne inviti la nuntarolling on the floor eu am 18 ani si am o gagica de 60, dar mama soacra nu e de acord cu aceasta relatie si nu stiu de ce:s cine stie sa trimita sms la 1234

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu e nimic iesit din comun 10 dar atat nu mai mult si pentru JULYSSA sunt la varsta care te intereseaza ce zici?