Stefan
| Stefan a întrebat:

Eadevarat ca a darui o floare e un mod special de ai spune unui om ca iti pasa de el! Voi frumoaselor ce simtiti in monentul cand omul drag va daruieste o floare?

Răspuns Câştigător
| stephie21 a răspuns:

Ma simt iubita, apreciata.....pentru ca foarea este simbolul iubirii, al prieteniei. Faptul ca s-a gandit la mine si mi-a adus o floare inseamna o dovada de iubire. O floare exprima multe sentimente, de la romantism la prietenie sau alte sentimente frumoase.Sotia ta ( iubita ta ) se va bucura sa-i faci o surpriza oferindu-i flori; la fel vor reactiona si mama, fiica, sora sau orice alta prietena.
Daruieste flori, este cel mai frumos cadou!

18 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu prea ma omor cu florile, imi plac alte chestii (de exemplu, pietrele, frunzele uscate...). Cand primesc, ma emotionez, ca de fiecare data cand imi face cate o surpriza. Ii sar de gat si il sarut. Dar trebuie sa spun ca si eu ii dau flori uneori. Acum intrebare pentru tine, ca esti barbat: cum ti s-ar parea sa primesti o floare de la o femeie?

| fabiola a răspuns:

Nu e suficient! Dincolo de aceea floare pot fi meschinarii ascunse! Prefer o strangere in brate decat o floare, desi le iubesc ingrozitor de mult!

Stefan
| Stefan explică:

Eu draga mea ''psiholoaga'' flori am primit de ziua mea, in rest ce sa-ti spun, am daruit flori si voi darui flori toata viata. Adarui flori dupa parerea mea inseamna ca esti un genteleman. Orsice problema am cu sotia chiar daca nu sunt vinovat îi daruesc o floare si o vad cum in sufletul ei apare un sentiment deosebit.

| monyk a răspuns:

Buna, este un gest frumos si te simti speciala cand primesti o floare, floarea inseamna bucurie, tinerete, libertate, speranta, iubire, tot ce e mai frumos si mai pur, o floare imi poate inveseli ziua, mirosul placut ma face sa ma simt foarte bine si ele infrumuseteaza viata, mi-ar fi palcut ca fostul meu iubit sa imi fi daruit macar o floare, dar nu...sad

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mie nu-mi plac florile. Daca ii pasa de mine, trebuie sa-mi daruiasca o carte.

| scootsie a răspuns:

E adevarat! Cand primesc o floare, simt ca sotul meu ma iubeste, ma pretuieste si ca-si reinnoieste juramantul de dragoste de la inceput... E o placere deosebita cand imi ofera o floare chiar daca e culeasa in timpul plimbarii prin padure, pe camp sau oriunde...nu conteaza floarea, caci toate sunt extraordinar de frumoase, ci gestul...

| Silvia a răspuns:

Eu nu am primit prea multe florilaughing
Am primit de la vreo 5-6 baieti in fiecare an de 1 martie si de la tatabig grin atat big grin laughing

| ing. a răspuns:

Emotii, fericirelove struck. E un moment foarte special cand un om drag iti daruieste o floare.love struck.Momente memorabile care te inveselesc si te fac sa crezi ca ii pasa cuiva de tine.
Ador florilelove struck.
pa`pawave

| liliana83 a răspuns:

E adevarat. simti acel fior de iubire si gingasie pentru tine. e foarte frumos, poate fi o scuza poate fi o zi speciala dar floarea e tot floare. ce sa maihappy simt ca sunt iubita.

| Jonsdottir a răspuns:

Imi vine sa ii dau cu ea in cap pentru ca vine dupa o mie de ani sa-si ceara scuze angry

By Dy
Xo~Xo

| danutza a răspuns:

Imi place cum ai adresat intrebarea tongue
Voi frumoaselor...
oare asa o fi laughing

hai ca esti un dragut big grin

| crisS a răspuns:

Dap eu prefer genul asta baieti sensibili care sunt capabili sa faca un gest dragut... intotdeauna m-am lasat impresionata de " actiunile " asteabatting eyelashes Si parerea mea este ca in momentul acela traiesti un sentiment unic si iti dai seama ca lui chiar ii pasa de tine happy

| eek a răspuns:

E un gest dragut din partea cuiva sa ofere unei fete o floare... mie personal nu mi plac florile.nici buchet.nici in ghiveci...doar in gradina.acolo in mediul lor sunt cele mai frumoase... sigurele plante care imi plac sunt cactusii:X:X pur si simplu ii ador. pentru ca nu trebuie sa le acorzi prea multa atentie.big grin

| nuamnuvreau a răspuns:

O groaza de sentimente amestecate. Uimire(nu primesc des flori), fericire, dragoste, si un zambet laaaaaaarg. Floarile mele preferate sunt zambilele, irisii, crinii. Daca cineva mi-ar da un crin, cred ca m-as topi. II ador! Un adevarat simbol al cavaleriei!

Răspuns utilizator avertizat
| spiridush2012 a răspuns:

Sincer daca te gandesti ca sunt moarte odata cu taierea lor parca nu prea ma incanta, primitul lor

| timmy_2055 a răspuns:

prima floare am primit-o anul trecut de 8 martie de la prietenul meu...fix in ziua de 8 martie implinisem 4 luni...(am fost foarte emetionanta si fericita)...chiar daca la unele fete li se pare invechita faza.(sa nu mai zic de uni baieti care considera k sunt bani aruncati aiurea.) fiecare cu parerea lui

| aurorabb a răspuns:

Ma emotioneaza!