Ma simt iubita, apreciata.....pentru ca foarea este simbolul iubirii, al prieteniei. Faptul ca s-a gandit la mine si mi-a adus o floare inseamna o dovada de iubire. O floare exprima multe sentimente, de la romantism la prietenie sau alte sentimente frumoase.Sotia ta ( iubita ta ) se va bucura sa-i faci o surpriza oferindu-i flori; la fel vor reactiona si mama, fiica, sora sau orice alta prietena.
Daruieste flori, este cel mai frumos cadou!
Nu prea ma omor cu florile, imi plac alte chestii (de exemplu, pietrele, frunzele uscate...). Cand primesc, ma emotionez, ca de fiecare data cand imi face cate o surpriza. Ii sar de gat si il sarut. Dar trebuie sa spun ca si eu ii dau flori uneori. Acum intrebare pentru tine, ca esti barbat: cum ti s-ar parea sa primesti o floare de la o femeie?
Nu e suficient! Dincolo de aceea floare pot fi meschinarii ascunse! Prefer o strangere in brate decat o floare, desi le iubesc ingrozitor de mult!
Eu draga mea ''psiholoaga'' flori am primit de ziua mea, in rest ce sa-ti spun, am daruit flori si voi darui flori toata viata. Adarui flori dupa parerea mea inseamna ca esti un genteleman. Orsice problema am cu sotia chiar daca nu sunt vinovat îi daruesc o floare si o vad cum in sufletul ei apare un sentiment deosebit.
Buna, este un gest frumos si te simti speciala cand primesti o floare, floarea inseamna bucurie, tinerete, libertate, speranta, iubire, tot ce e mai frumos si mai pur, o floare imi poate inveseli ziua, mirosul placut ma face sa ma simt foarte bine si ele infrumuseteaza viata, mi-ar fi palcut ca fostul meu iubit sa imi fi daruit macar o floare, dar nu...
Mie nu-mi plac florile. Daca ii pasa de mine, trebuie sa-mi daruiasca o carte.
E adevarat! Cand primesc o floare, simt ca sotul meu ma iubeste, ma pretuieste si ca-si reinnoieste juramantul de dragoste de la inceput... E o placere deosebita cand imi ofera o floare chiar daca e culeasa in timpul plimbarii prin padure, pe camp sau oriunde...nu conteaza floarea, caci toate sunt extraordinar de frumoase, ci gestul...
Eu nu am primit prea multe flori
Am primit de la vreo 5-6 baieti in fiecare an de 1 martie si de la tata atat
Emotii, fericire. E un moment foarte special cand un om drag iti daruieste o floare..Momente memorabile care te inveselesc si te fac sa crezi ca ii pasa cuiva de tine.
Ador florile.
pa`pa
E adevarat. simti acel fior de iubire si gingasie pentru tine. e foarte frumos, poate fi o scuza poate fi o zi speciala dar floarea e tot floare. ce sa mai simt ca sunt iubita.
Imi vine sa ii dau cu ea in cap pentru ca vine dupa o mie de ani sa-si ceara scuze
By Dy
Xo~Xo
Imi place cum ai adresat intrebarea
Voi frumoaselor...
oare asa o fi
hai ca esti un dragut
Dap eu prefer genul asta baieti sensibili care sunt capabili sa faca un gest dragut... intotdeauna m-am lasat impresionata de " actiunile " astea Si parerea mea este ca in momentul acela traiesti un sentiment unic si iti dai seama ca lui chiar ii pasa de tine
E un gest dragut din partea cuiva sa ofere unei fete o floare... mie personal nu mi plac florile.nici buchet.nici in ghiveci...doar in gradina.acolo in mediul lor sunt cele mai frumoase... sigurele plante care imi plac sunt cactusii:X:X pur si simplu ii ador. pentru ca nu trebuie sa le acorzi prea multa atentie.
O groaza de sentimente amestecate. Uimire(nu primesc des flori), fericire, dragoste, si un zambet laaaaaaarg. Floarile mele preferate sunt zambilele, irisii, crinii. Daca cineva mi-ar da un crin, cred ca m-as topi. II ador! Un adevarat simbol al cavaleriei!
Sincer daca te gandesti ca sunt moarte odata cu taierea lor parca nu prea ma incanta, primitul lor
prima floare am primit-o anul trecut de 8 martie de la prietenul meu...fix in ziua de 8 martie implinisem 4 luni...(am fost foarte emetionanta si fericita)...chiar daca la unele fete li se pare invechita faza.(sa nu mai zic de uni baieti care considera k sunt bani aruncati aiurea.) fiecare cu parerea lui