anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Efectiv multe tipe ma vor, vorbesc cu mine, unele se dau la mine, imi zambesc prin cluburi, etc.
Insa cand vine vorba de relatie nu ma vrea nimeni.
Am incercat sa leg ceva cu o tipa mai urata ca mine, intentionat sa vad daca imi iese.
Nu mi-a iesit nici cu tipa aceea sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mă întreb în funcție de ce criterii ai pus eticheta „mai urâtă decât mine".
Nimeni nu e urât sau frumos, întrucât frumusețea e pur subiectivă. Ce vezi tu urât, eu pot vedea frumos, și invers.
Cum anume ai încercat să „legi" relația?
Și din câte înțeleg, ai vrut să începi o relația cu fata asta doar pentru a vedea dacă ea o să vrea o relație cu tine. Poate și-a dat seama că de fapt nu ești atras de ea.
Sfatul meu ar fi să nu mai încerci să cauți să intri într-o relație.
Lasă totul să vină de la sine. Vei întâlni la un moment dat persoana care e potrivită pentru o relație.

15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La cluburi gasesti c*rve, care-ti zambesc sa te mulga de bani.
Relatie serioasa cauta in anturajul unde iti place sa te ocupi de hobby-ul tau, fiindca acolo gasesti fete cu interes asemanator.

| JustDeedee a răspuns:

De obicei chiar nu judec un străin, dar acum nu îmi dai de ales. Îmi dau seama după cuvintele următoare: „Am încercat să leg ceva cu o tipă mai urâtă ca mine, intenționat să văd dacă îmi iese" că ești un băiat cu un aspect frumos, prezentabil, dar nu prea ai vorbele la tine. E foarte bine că ai o părere foarte bună despre tine, dar nu îi crede pe cei din jurul tău inferiori ție.

| anonim_4396 explică (pentru JustDeedee):

Inteleg ce spui. Ideea este ca nu sunt pretentios, altfel nu doream sa ies cu aceea tipa. Asta e realitatea, nu ma dau mare sau ceva, dar daca toate fetele imi zic ca sunt dragut...eu ce sa fac.
Deci iti pot arata in privat poze daca nu ma crezi, desi e urat sa fac asta. Tipa este cu mult mai urata ca mine, desi am acceptat asta fiindca nu ma uit dupa o tipa perfecta. Si ea de asemenea nu e intersata de mine. Dar mentionez ca e mai realizata ca mine, si are si masina, eu nu. Deci o fi si din cauza asta?

| JustDeedee a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie să îmi demonstrezi mie că ai un aspect frumos. Accentuez ideea că nu este deloc frumos să te crezi superior altora și să judeci pe alții, dar nici să te compari cu alți oameni. Oricine spune oricui că e drăguț când vine vorba de a flirta cu cineva. Dar, repet, e super bine să ai o părere foarte bună despre tine! Totuși încearcă să fii mai "drăguț" cu ceilalți în comportament... Eu cel puțin asta deduc din ce mi-ai spus. Până la urmă tu te cunoști cu adevărat și nu trebuie să mă iei în seamă.

| sierra1 a răspuns:

"sa leg ceva cu o tipa mai urata ca mine...Nu mi-a iesit "

se pare că tot tu erai mai urât. Da' nu-i bai, ai tu o așa frumusețe internă, de numa-numa

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Efectiv multe tipe ma vor,
deci te vor
vorbesc cu mine,
deci vorbesc
unele se dau la mine,
deci se dau la tine, adică te provoacă un pic mai agresiv,
imi zambesc prin cluburi,
Deci îți arată simpatie.
etc.
Deci și etc.
Insa cand vine vorba de relatie,
Adică cum - vine vorba? Despre o relație nu - vine vorba, o relație se crează.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Asa, si? De ce nu a iesit? Cumva fiindca toate iti fac ochi dulci samd iar dupa ce schimba 3 vorbe cu tine isi dau seama ca nu au cu cine sa lege nimic? Poate nu e asa, dar ai aruncat cateva cuvinte si ai lasat multe spatii lipsa.

| Catrice a răspuns:

Aia e, n-ai fi primul care arata ca un prinț și se poarta ca un porc.

| RobertMoon a răspuns:

Pai in ziua de azi nu prea mai e interesată lumea de relații serioase, iar până ajungi sa ai una trebuie să vorbești cu o tipă și să te vezi de 1000 de ori, așa că e pierdere de timp. Daca găsești pe una care a doua zi îți zice că vrea relație asta înseamnă că femeia aia ori nu are opțiuni și e disperată, iar aici mă refer la alți tipi, ori te place prea mult. Acum depinde și te tine cum vorbești și de cine dai, poți da chiar de ciudate disperate și nu e ok (vezi ultima mea întrebare).

| Vântulalb a răspuns:

Urata, dar nu proasta!
Incearca cu una mai proasta.

| Cheo0S a răspuns:

Tu ai vrea sa fi cu o tipa care iese prin cluburi? Daca raspunsul este nu, atunci de aia nu gasesti relatie.
Am fost de 2 ori si nu-mi mai trebuie. Credeam ca eu sunt cel ciudat. Dar cand am vazut ce specimene merg pe acolo. Adios.

| Den1sa a răspuns:

Pai cu atidudinea asta "o tipa mai urita ca mine" zici ca esti nu stiu ce frumusete de model, nu judec poate esti tu cel mai frumos român dar nici o fata nu vrea un prost care arata binewinking

| anonim_4396 explică (pentru Den1sa):

Ideea e ca multi o sa zica ca nu sunt inteligent, ideea ca pun intrebare aici deja ma face mai destept. un om inteligent va pune intrebari.
Deci prost nu cred ca sunt...adica multe mi-au spus ca au ce discuta cu mine.dar cand vine vorba de bani, o duc prost sau de curaj, la fel.
Acum nu stiu dupa ce criterii se uita majoritatea femeilor.

| Den1sa a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok excludem varianta ca esti prost, dar tot din cum te explrimi ca fata nu prea as vrea sa stau prin preajma ta, aratami si mie vreo poza cu tine daca nu aici in privat

| anonim_4396 explică (pentru Den1sa):

Ti-am trimis in privat, nu am trimis aici ca nu imi place sa fac publice pozele.