Cam in aceeasi situatie sunt si eu..cam asa gandim noi barbatii, mai vedem si partea proasta a lucrurilor.iar voi incercati sa vedeti totul in roz. Tie iti va fi greu sa iei o pauza. poate pentru el e mai usor din prisma faptului ca e baiat si priveste altfel lucrurile. Poate ca ar fi bine sa pastrati legatura dar sa numai aveti o relatiei in perioada pentru ca exista riscul ca unul dintre voi sa "calce stramb"...
Ar trebui sa te gandesti ca mai sunt baieti pe lumea asta, baieti mai buni decat el care poate stau in fata ta, dar tu esti prea ocupata sa te gandesti la el. poate ca pare egoit gestul, dar lasa-l sa plece. vei suferi putin (putin mai mult ) dar iti va trece pana la urma. era sa trec si eu prin asta si crede-ma, NU ITI IROSI VIATA TA ASTEPTANDU-L PE EL, FIINDCA NU SE MERITA!
Ah dragostea, ai gasit baiatul perfect iar acum urmeaza sa-l pierzi, trebuie sa uiti de relatia ce a existat odata sau astfel vei ajunge sa traiesti din trecut neputand sa te bucuri de prezent, ascultati prietenul are dreptate, eu cred ca peste 3 ani o sa te vrea inapoi ma mult ca sigur nici eu nu cred ca as uita o asemenea relatie, oricum bucurate de viata, de timpul prezent, iesi si tu cu prieteni in oras, distreaza-te, sa nu cumva sa dai in depresie, incearca sa-ti mai faci o relatie baietii ca el mai gasesti, rar dar totusi gasesti.Succes.
Ar trebui să îți asculți inima, deși nu știu unde va duce această poveste. Poate că el se gândește la un viitor serios cu tine, și acum cât încă sunteți tineri și e vârsta nebuniilor să vă trăiți viața amândoi până ce veți intra apoi într-o relație ce va duce spre căsătorie. Tu poți să mai cunoști și alți băieți și el alte fete, lucru ce e chiar indicat pentru că având toată viața un singur partener e imposibil să nu te întrebi "oare cum ar fi fost dacă?", mai ales pentru un băiat.
Va fi dureros la început, dar dacă te iubește cu adevărat veți rămâne împreună până la final.
Uite, ca să vezi că nu toate cuplurile ajung la despărțire după ce unul dintre parteneri se duce la facultate, o am ca exemplu cel mai bun pe vecina mea. Erau împreună încă de când ea era în liceu, el tocmai terminase și nu se dusese mai departe. După ce a terminat și ea liceul, ea a ales să plece la facultate iar el să o aștepte 5 ani! (3 facultă+2 master). Și a așteptat-o. Mai mergea pe la ea, venea și ea des acasă și după ce ea a terminat cu studiile s-au căsătorit și acum recent ea a născut o fetiță superbă. Deci se poate și așa, fără pauze. Încrederea însă și rezistența la tentații trebuie să fie foarte mari și puternice.
Nu cred că ai fost vreodată la vreun chef studențesc să vezi cam ce e pe acolo .
minnie91 întreabă: