| Cat a întrebat:

El + ea. El din X, ea din Y. Craciunul si Pastele? La familia lui X, la familia lui Y? Care-i sistemul sa impaci toate rubedeniile?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu sunt de părere că relația dintre doi oameni trebuie să fie despre cei doi oameni și nu despre rudele lor.
Locuiesc cu prietena mea și avem peste 3 ani împreună dar sărbătorile le-am făcut fie în doi fie în colțuri diferite de țară când ne-a prins serviciul în situația asta. Și nu ne-a deranjat deloc - în fond, orice zi o putem declara sărbătoare.

Așadar, consider eronat să pui „rubedeniile" mai presus de interesul cuplului. Și nu doar eronat dar și complet imatur.

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Să renunțe la sărbători tradiționale și să și le petreacă undeva în Vegas, să fie un fel de a doua lună de miere.

| sonya a răspuns (pentru NOname):

Tu ai alege asa ceva?
Sa lasam Vegasul...si sa coboram in viata reala.
Ipotetic vorbind, tu persoana necasatorita ce ai alege? Este clar ca te-ai grabit cu o anumita concluzie si anume ca sunt casatoriti.

Daca nu sunt casatoriti? ...atunci nici prima luna de miere nu au avut-o si lucrurile nu mai sunt la fel de roz, iar Vegasul (sa visam frumos) iese din discutie.

Teoretic dupa casatorie nu prea mai apare situatia mentionata si atunci pot pleca de sarbatori la muntehappy

| NOname a răspuns (pentru sonya):

Relax! De ironie ai auzit?

Cât despre mine, oricând aș prefera sărbătorile în doi, în detrimentul aglomerației unor oameni plăcuți sau mai puțin plăcuți, departe de zona mea de confort și de ceea ce mă face cu adevărat fericită.
Dacă e sărbătoare, păi să simt că e sărbătoare! Nu o obligație.

În general în relații merg pe ideea că doar cei doi contează.
Restul e prea puțin relevant.
http://youtu.be/OrxxHlRs85U

| sonya a răspuns (pentru NOname):

Ironia cui? a sortii? happy

Sunt relaxata...cat se poate, nu vreau sa fac riduri de la varsta asta.

Este dezbatuta o tema des intalnita in zilele noastre. Eu am trecut prin situatia mai sus mentionata si momentan stau bine pe picioare.

Important este ce vrea cuplul si nu parintii, iar ei trebuie sa comunice si sa cada de comun acord.

| DakotaRoyse a răspuns:

Crăciunul la ea, Paştele la el.

| sonya a răspuns:

Buna,

Ma simt cu musca pe caciulalaughing

Teoretic dupa o anumita varsta nu mai dai fuga la parinti pentru sarbatori. Le faceti impreuna si va faceti voi propria traditie de sarbatori. Fiecare familie are obiceiuri in acea perioada.

Totusi, pentru pacea sufleteasca a lor trebuie sa comunice si sa aleaga ce e mai potrivit pentru ei. Cu randul, iar la un moment dat parintii trebuie sa inteleaga ca vine si acel timp cand puii isi iau zborul.

Nu de alta...dar colivia nu are loc pentru totihappy

Pa, pa.

| CataC a răspuns:

Buna
Niciodata n-o sa poti sa-i impaci decat daca-s parintii foarte rezonabili.
Important e sa fiti voi impacati cu decizia. happy
Cel mai lejer e prin rotatie, ori anul asta Craciun si/sau paste la unii, anul viitor invers, ori Craciun la X, Paste la Y.
Ideea e ca in timp poate vreti sa faceti si singuri/cu prietenii/la munte/la mare/in codru, e bine sa-i invatati treptat si cu asta.
Mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

X+Y = x sau y, asa o sa stati la voi acasa

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Un an Craciunul la familia lui X si Pastele la Y iar la anul invers.

Întrebări similare