| nuta_5536 a întrebat:

El ma mintit ca are 30ani da am aflat ca are 34 si ca a fost insurat are un baiat de 15 ani! e divortat 7 ani! mi-a zis ca ma mintit pentru nu ama pierde pe mine! mi-a zis ca ma iubeste si vrea sai fiu sotia lui! ce sa fac, eu am 23ani! ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu putem lua o hotarare in locul tau, tu stii cel mai bine situatia si poti lua cea mai buna hotarare, tinand seama de sentimentele si interesul tau. Pot doar sa remarc ca te-a mintit de doua ori, odata in legatura cu varsta(si chiar nu inteleg asta) si a doua oara prin omisiune, in mod normal trebuia sa-ti spuna situatia lui de la inceput. In orice situatie trebuie si un pic de ratiune, nu numai inima. Alege ce-i mai bine pentru tine. Succes in alegere si numai bine!

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E diferenta mare de varsta intre voi, daca vrei sa fii cu el e treaba ta.

| RobertTmroo a răspuns:

Daca intre doua persoana exista dragoste, respect, sentimente din suflet, atunci nu ar mai conta diferenta asta de varsta, dar din punctul meu de vedere daca el te minte, si mai ales cu astfel de lucruri care nu sunt minore sub nici o forma, a cam picat examenul cu brio din momentul in care te-a mintit, indiferent ca e legat de varsta lui sau mai ales ca are un copil, ca e divortat, astea sunt treburi serioase, nu e ca si cum ar fi fara obligatii.
Gandeste-te bine, avand in vedere minciunile lui aici numai e vorba de respect, sinceritate, iubire reciproca..., calitati care ar trebui sa exista intr-o relatie pentru a avea succes, si mai ales gandeste-te daca esti pregatita sa fi mama, pentru ca dupa casatorie vei avea un astfel de rol, vei avea o anumita responsabilitate, si mai ales ca deodata nu vei avea un bebelas ca sa il cresteti impreuna, ci vei avea un copil de 15 ani asa cum scrii tu mai sus, diferenta dintre voi va fi de opt ani, avand in vedere toate astea, gandeste-te bine, ascultati sufletul, tine cont de toate detaliile pe care le conosti deja, si sa iei o decizie cum crezi tu ca e mai bine pentru tine.
Vreau sa iti mai spun ca datorita minciunilor lui, sunt sigur ca ai mai avut momente cand ai fost cu el si poate trebuia sa te ascunzi, feresti de cate ceva, sau te ferea el de anumite lucruri, ca de exemplu de iesiri in oras, probabil ca mai mult te invita la el la anumite ore, dar asta tu le stii mai bine, le-ai simtit mai bine chiar daca dragostea fata de el te facea sa ignori aceste semne, vreau doar sa iti spun ca un astfel de om care intr-un fel sau altul isi ascunde trecutul (el ar trebui sa fie mandru ca are copil), acest gen de oameni au foarte bune "calitati" de a manipula un om, mai ales pe cei de varsta ta, gandeste-te ca el a trecut printr-o relatie, a fost casatorit, are copil, si dupa toate astea din pacate, din diverse motive nu a reusit relatia lui anterioara, el tot nu a invatat ca intr-o relatie nu e bine sa minti, nu duce la nimic bunwinking.
Iti doresc toate cele bune, nu te mai lasa mintita si "codusa de nas" de un om inca imatur la varsta lui de a avea o relatie happy! Bafta in toate happy!

| ELLSSA a răspuns:

Minciuna are picioare scurte.El nu stie asta?
Nu te incredein el si gandeste de 10 ori inainte de a face ceva.
Avem pretentii la varsta tahappy
Bafta si un la multi ani!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Dragostea e oarbă, Nuța. Eu aș spune să mai aștepți, să nu te grăbești cu măritișul. Continuă relația iar dacă el îți recâștigă încrederea e foarte bine, dacă dimpotrivă, ai toată viața înainte. Ai grijă de tine!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Mie nu imi suna bine, te-a si mintit...

| bobby_7474 a răspuns:

Oare e chiar divortat? i-ai vazut actul de divort? deschide ochii mari, deja a lansat o minciuna cu anii, sa nu urmeze si altele!

| katy a răspuns:

Daca va intelegeti si va iubiti, ai putea trece peste. dragostea nu are varsta, dar sa fii totusi cu ochii in patru de acum sa nu te ai minta si cu altceva

| onasis1961 a răspuns:

Draga mea la 23 ani ai viata in fata, nu te incurca cu asa speciment. Daca te-a mintit acum te va mintii toata viata.Plus diferenta mare de varsta.Vezi bine pe Monica cu Irinel.Gaseste unul de varsta apropiata ca sa fii fericita! Primavara cu iubire!

| Hombre a răspuns:

Diferenta de ani nu este prea mare, s-a folosit de minciuna pentru ca daca iti spunea de la inceput refuzai probalbil relatia cu el, dar acum te cere de nevasta si asta nu mai este minciuna, deci tu hotarasti.

| Robert a răspuns:

E prea mare pentru tine.Ia pe cineva de varsta ta si fara complicatii.

| Șosețică a răspuns:

Exista relatii intre persoane care au o diferente si de 12 ani intre ei.nu este chiar asa de rau. poate e chiar mai bine sa te casatoresti cu acel barbat.Va fi mai complicat cu fiul sau care are 15 ani pentru ca e la o varsta mai ciudata in viata si ii va fi si lui greu cu o alta mama...dar la asta te mai gandesti si tu...

-Sper ca te'am ajutat Nuta
-Byeee!

| yanis a răspuns:

"ia-l" de barbat urgent ca te iubeste

| maftei a răspuns:

Sincer daca te-a mintit e greu.Ptr ca o relatie nu merge cu minciuni si apoi cred ca o sa te mai minta si altadata poate cu alte lucruri mai grele.Si despre varsta cred ca este ok odata ce va iubiti, cel putin eu nu cred ca varsta este un impediment

| JamesDeLa2 a răspuns:

Pentru inceput ar trebui sa pui mana pe o carte de gramatica! Mai mult n-ai ce sa faci,probabil si-a dat seama de "potentialul" tau intelectual si de aia te-a mintit! De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Asta e viata, cu bune si rele, imi pare rau pentru tine...de fapt pentru corpul tau, ca e condus de un asemenea creier! Succes!

| lovely1993 a răspuns:

Gindeste-te bine inainte de-a lua o hotarire... Mai lasa sa treaca din timp

| nuta_5536 explică:

Peste 2 zile aflu ca are deja 36 ani da nu 34, ce sa fac da zice ca ma iubeste si nu poate fi fara mina!