Salut.El daca a procedat cu tine odata,e si normal sa ai subiectii contra lui,,ca poti sa te mai astepti la asa chestii,si ca se uita la ea,,asta nu inseamna ca vrea ceva cu ea,,doar din curiozitate,dar oricum ar trebui sa fii cu ochii pe el,sa nu suferi si mai mult,,dar cum a numito pe ea,,asta nu-i placut de loc cum a facut-o ca un baiat adevarat nu ar vorbi asa timp ce a fost cu ea la mare,sau a vrut sa o prezinte parintilor,inseamna ca e un egoist,,,nu as vrea sa te sperii dar ar trebui sa fii mai precauta cu el,, si sa fie totul sub control, ca sa nu apara si alte surprize. sper sa te fi ajutat.
Daca ai iertat calul care s-a dus la fan in ciurtea vecinului, ce te face sa crezi ca nu se va duce si a 2-a oara? Trezeste-te, esti doar o piesa de puzzle in jocul lui.
Unu: nu-i vorba de a sufla in iaurt, inca ii tot fierbinte.
Doi: de ce x cenzurat x (am in gand nite cuvinte mai colorate) mai stai cu curvalaul ala nu te inteleg.
Trei: du-te la biserica si cauta calauzirea Celui de sus in viata ta sentimentala, ca fara El este varza.
Domnul fie cu tine.
Daca nu aduce vorba de casatorie iti pierzi vremea oricum.Nu poti tine lucrurile sub control. poti doar accepta daca te cere de nevasta.
Nu o sa mearga relatia asta, nu trebuia sa-l ierti.Omul nu se schimba cum se spune in povesti, imi place sa dau sfaturi pozitive dar aici imi pare rau sa zic dar nu este cazul
Cu siguranta nu a putut sa o uite, acum este furios pe ea. poate simti pentru tine si pentru ea sentimente diferite, dar un lucru e sigur ar trebui sa puneti la punct totul printr-o discutie si sa te impui. poate ar trebui sa te implici mai mult in relatie...
Pai din moment ce se uita pe facebookul ei inseamna ca il intereseaza persoana ei.asa ca ar trebui ca sa vb cu el si sai bagi mintile in cap ori eu ori ia
Se uita sa vada ce poze mai are. daca si-a facut un prieten.Asta nu inseamna ca neaparat tine la ea. Nu iti mai fa atatea griji. Pierzi foarte multe daca esti asa "geloasa". funda?
Multumesc pentru raspunsuri...nu e vorba ca sunt geloasa, dar "cand te frigi, sufli si in iaurt".
Mi-a zis ca nu sunt matura, ca dupa 26 de ani o sa incep sa inteleg cum sunt baietii (important e sa se intoarca la prietena lor, daca o inseala, nu inseamna ca nu o iubesc. apoi zice ca nu o sa ma insele.nici el nu stie ce vrea).eu am 22 de ani, el are 25