anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca daca alaptezi si vrei sa afli daca esti insarcinata trebuie sa fierbi laptele si daca se inbranzeste esti insarcinata si daca nu inseamna ca nu esti?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e adevarat.

| psiholoaga a răspuns:

Nu e adevarat. Poti ramane insarcinata cand alaptezi, nu e metoda contraceptiva. Daca nu mai vrei un copil asa repede, foloseste o metoda de protectie. Ca sa fii sigura daca esti sau nu, teste de sarcina de la farmacie.

mariana
| mariana a răspuns:

Stiu din propria mea experienta ca daca esti gravida si alaptezi, copilul tau nu va mai prefera sa manance la san, pentru ca gustul laptelui metern se schimba, in conditiile in care ramai din nou gravida.
Probabil ai auzit ca sunt cazuri de mame care ti-au spus ca, daca alaptezi nu poti sa ramai gravida, acest lucru nu este universal valabil, sunt situatii in care acest lucru functioneaza, insa ca exceptie si nu ca regula.
Daca vrei sa te convingi daca esti ori nu gravida, fa un test de sarcina. Am impresia ca tu esti in situatia in care nu ai asteptat sa-ti vina prima menstruatie si acum nu mai poti sa aplici calendarul, pentru ca nu stii cand ar fi putut sa apara ovulatia.
Incearca si un consult ginecologic pentru a vedea daca sarcina este palpabila. Oricum nu dispera. S-au mai vazut situatii de frati sau surori care au intre ei diferenta de 1 an, acesta nu este un lucru asa de aparte. Gandeste-te ca, ai putea ca sa scapi de cresterea copiilor intr-o perioada mai scurta daca intr-adevar esti gravida din nou. Fii sanatoasa si nu te preocupa prea mult de aceasta stare incerta, vezi concret in ce "ape te scalzi" si atunci decide. Multa sanatate.

Janina
| Janina a răspuns:

rolling on the floor hai ca asta le intrece pe toate
nu cred in asa ceva..inventeaza ceva mai plauzibil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, nu este adevarat.trebuie sa iti cumperi un test de la farmacie, pentru a afla daca esti gravida

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu alaptez de 4 luni jumate, recent am aflat ca sunt gravida, pot sa-l alaptez in kontinuare? ajutati-ma va rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt insacinata eu ziceti-mi da sau nu

| mya_1054 a răspuns:

Daca copilul nu refuza laptele si daca nu isi strica stomacul si daca mai ai lapte poti sa il alaptezi in continuare, insa calitatea laptelui nu mai e aceiasi, laptele se acreste si copilul poate refuza sa mai suga, sau poate sa isi strice stomacul, sau poate sa iti scada laptele, nu e o regula.

Întrebări similare