Bineinteles! Noi, barbatii, nu facem niciodata nimic, doar ca nu avem noroc.
Serios acum, trecut fiind printr-un divort si cateva relatii mai mult sau mai putin reusite, pot sa-ti spun ca, exceptand cazurile patologice, nici o femeie nu pleaca de langa un barbat "de bine". Intotdeauna exista un motiv, pe care noi poate nu-l sesizam, pentru ca pare normal "sa fie asa". Pentru ele, lucrurile sunt diferite. Tot secretul este sa inveti din greseli si sa speri ca data viitoare va fi mai bine.
LUV - Legea Universala a Femelelor spune ca, femelele au in gena dorinta de a manipula masculii.
Daca nu reusesc, atunci "se supara" pentru ceva motiv isi cauta altul...
Daca multe femele incearca sa atraga acelasi mascul, atunci castiga ceea care reuseste mai bine sa-l "lege".
Erhm... nu? De unde pana mea veniti cu generalizarile astea?
Nu ti s-ar parea mai logic sa difere de la individ la individ si sa nu depinda de sex? nu? ok.
Cam pe aici
Ma parasit, dar eu nu am facut nimic
Am fost in ingeras cu ea
Bineinteles! Noi, barbatii, nu facem niciodata nimic, doar ca nu avem noroc.
Serios acum, trecut fiind printr-un divort si cateva relatii mai mult sau mai putin reusite, pot sa-ti spun ca, exceptand cazurile patologice, nici o femeie nu pleaca de langa un barbat "de bine". Intotdeauna exista un motiv, pe care noi poate nu-l sesizam, pentru ca pare normal "sa fie asa". Pentru ele, lucrurile sunt diferite. Tot secretul este sa inveti din greseli si sa speri ca data viitoare va fi mai bine.
Chiar?
Si barbatii la cine merg cand calca stramb?
minnie91 întreabă: