Este adevarat doar in unele cazuri.Sunt si tineri bogati, mosteniri alea alea dar de obicei tinerii sunt pe cont propriu si e mai greu sa ai si copil si sa faci bani.
Pentru ca logica, ca sa ma exprim asa.
Nu ai nevoie de un timp sa capeti o siguranta financiara?
Nu poti generaliza parerea ta deoarece exista si parinti tineri proveniti din familii bogate a caror prosperitate este asigurata de parintii. Insa rationamentul tau se poate considera ca fiind corect daca se are in vedere ca cea mai mare parte a populatiei este saraca si nu le poate oferi tinerilor casatoriti stabilitate financiara.Marea majoritate se confrunta cu lipsurile toata viata mai ales in situatia economica actuala.
Nu este neaparat adevarat: cert este ca acesti parinti sunt mai bogati sentimental, spiritual, dar nu au avut timp sa fie bogati si material, daca nu au avut un sprijin consistent din partea parintilor.
Daca te referi la bogatie materiala, da, este adevarat ca parintii tineri sunt mai saraci. Si e logic, fiind tineri si nedobandind experienta in munca.
In unele cazuri esti asa pana cand se cauta o baza financiara, un job stabil.
Eu nu cred asta
"Saracia" depinde de multi factori.
Poate doar in sensul ca n-au avut timp sa isi faca averi, dar eu cunosc multi parinti tineri cu situatie financiara mai buna decat parinti mai muncitori si mai in varsta.
Eh nu chiar sunt toti saraci (poate sunt copii de bastani) in fine, nu sunt toti saraci, ei trebuie mai intai sa aiba o pozitie financiara, si dupa o familie ceea ce nu multi o fac =), sunt si parinti tineri pe care ii ajuta familia, deci sunt mai multe probleme aici
Nu e 100 % adevarat, dar de onicei sunt saeaci deoarece sunt la inceput de cariera, experienta mai mica si normal salariul ete mai mic