| seby85 a întrebat:

Este adevarat ca ura inseamna si iubire adica daca o fata te vede si te ocoleste sau cand e cu prietenele ei si tu vrei sa te duci in gasca lor si ea pleaca ce inseamna?

13 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Daca te ajuta sa te simti mai bine, poti sa crezi si asta laughing
Poti deduce singur ca nu e interesata.

| johnnny123 a răspuns:

Încearcă să-i scrii o poezie. Mi se pare că stăpânești foarte bine limba română și că ești un fin cunoscător al emoțiilor și relațiilor interumane.

Ar fi păcat să nu distilezi toate aceste calități într-o operă nemuritoare.

| Lioana a răspuns:

Nu e adevarat. Fata aceea nu stiu daca te uraste (e nevoie de un motiv serios pentru a uri pe cineva) dar nu te place si te ocoleste. Nu mai merge in preajma ei. Las-o in amarul ei.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns (pentru Lioana):

Sunt de acord cu răspunsul tău. Ai dat un răspuns util și pentru alte persoane. Felicitări, ești o persoană inteligentă. O zi bună!

| Emma30555 a răspuns:

Fata probabil nu te place, nici nu te urăște căci ura e un sentiment mult mai puternic și necesita niște motive intemeiate, probabil te evita deoarece nu ești genul ei. Se scrie este nu ieste, înseamnă nu cum ai scris tu cu a, prietenele ei nu iei, se scrie ea nu ia.

| seby85 explică (pentru Emma30555):

Multumesc pentru sfat dar eu nu am dat test de limba romana sa ma corectezi!

| ywar a răspuns:

Mai baiete, tu esti academician! Tu ar trebui sa fii in fruntea statului. Reprezinti elita!

| Justme1997 a răspuns:

Ansemnă ca nu ai nici 4 clase, ieste?

| seby85 explică (pentru Justme1997):

Nu te-am cerut personal tie parerea si nu ie cazu sa jignesti eu spun sa fim educati!

| Justme1997 a răspuns (pentru seby85):

Ți-am*
E/ este* cazul
Ca tot ziceai de educație, macar încearcă

| Uvox a răspuns:

Daca ieste adevarat o sa ajungi sa ma iubesti după ce iti va trece supărarea pe mine. Daca vorbesti asa cum ai scris si eu as pleca.
Da, dar doar daca e similar cu "sindromul Stockholm".
În restul cazurilor, nu.

| qwertpro a răspuns:

Pai uneori ura nu este adanca.Ca sa urasti cu adevarat o persoana, aceasta trebuie cel mai probabil sa fi facut ceva foarte oribil care intr-adevar ti-a distrus viata.In acest caz, da, e intr-adevar o ura puternica.In iubire exista ura insa nu este atat de adanca. Uneori doar ne prefacem ca suntem suparati pe cineva pentru a ne linisti pe noi insine, chiar daca astfel ne mintim singuri pe noi.Ura este ceva mai mult temporar, pana la urma reusim sa iertam persoana pe care o uram, dar cu timpul, fara ca aceasta sa isi fi cerut scuze.De ce a procedat asa? Poate ca vrea doar sa iti arate intentionat ca e suparata pe tine ca sa te faca sa te simti mai urat,ca sa te faca sa intelegi ca ai ranit-o sau jignit-o cu ceva. Poate ca in adancul sufletului te iubeste,dar nu vrea sa arate acest lucru,caci nici ea nu e constienta. Daca ea intr-adevar te-ar ura,atunci nu ar fi plecat pur si simplu, ci era sa iti zica ceva care sa te raneasca si pe tine, pentru ca daca chiar ai o ura adevarata fata de o persoana, atunci nu iti pasa de ce va zice sau ce va crede, dar ei i-a pasat oricat de putin.Sau poate vazandu-te, isi aduce aminte de faptul ca inca te iubeste, insa nu vrea sa recunoasca, si de aceea prefera sa te evite, ca sa nu se mai gandeasca la tine.Depinde deja de persoana si de situatie.

| HelpingHands a răspuns:

Ura este opusul iubirii. Adică, dacă îți înțelegi ura, poți să descoperi sentimente de iubire ce au căzut victimă unei proaste folosiri. Așa cum și neliniștea vorbește prea puțin despre pace (deși sunt opuse), tot așa poți să stai liniștit, că nu se gândește să te iubească!