Se uita. Dar in general, ochii care nu se vad se uita la alta Acum serios, da. se uita, timpu` le vindeca pe toate.
Nu in ceea ce te priveste...Acest proverb se refera la prieteni nu la indragostiti... Daca nu-l mai iubesti, s-ar putea sa devina o amintire mai mult sau mai putin placuta sau neplacuta... dar tu spui ca te-ai despartit si vrei sa-l uiti...deci il mai iubesti ceva...Atunci mai ai de asteptat...chiar daca nu-l mai vezi...pentru ca inca il mai ai la inima pe acest om.
Da proverbul este adevarat.eu inainte nu credeam in el, insa acum cred deoarece am avut o asemenea experienta.incearca sa nu il mai vezi o perioada si cu siguranta il vei uita
Da e adevarat, chiar daca dureaza putin dar cu siguranta il vei uita si vei cunoaste pe altcineva.
Depinde de numarul sentimentelor si amintirilor pe care le ai fata de el dar in principiu cred ca da.
Succes!
Nu o sa-l uiti cu totul... poate mai incolo o sa povestesti altora cu amuzament.
Pai depinde de caz, daca tu sau el te iubeste nici o sansa, pentru ca am trecut si eu prin asa ceva din pacate
Da e adevarat, il vei uita, chiar daca acum te doare, fa ti multi prieteni, si ti va fi mai usor.bafta multa
Ma alatur si eu de raspunsurile celorlalti pentru ca sunt de aceeasi parere,, odata ce nu vezi un timp mai indelungat o pesroana ce cit de cit ti-a fost draga-se uita treptat pina cind nu mai simti nici o emotie fata de acesta
anonim_4396 întreabă: