| Dutza_Andutza_1984 a întrebat:

Este adevarata zicala "cand un baiat e rau cu o fata inseamna ca o place " sau invers? Nu de alta dar am o prietena care se cam cearta din orice cu un coleg de-al nostru, iar ea l-a placut anul trecut, dar a vazut ca nu are nicio sansa si a incercat sa-l uite.

Funda :*

Răspuns Câştigător
| AndreeaW123 a răspuns:

Hi happy
Sunt in aceeasi situatie ca si colega ta.Si mie mi-a placut acum ceva timp de un baiat.Vazand ca n-am sanse am renuntat.Acum,ma bat cu el ( la propriu) laughing.Mda...m-am cam ales cu niste vanatai.Ma cert aproape zi de zi cu el.Dar...eu inca il plac.Cred ca si colega ta inca este indragostita de el pentru ca daca nu-l placea nu mai petrecea timpul cu el, indiferent de modul in care este folosit acesta.
Hm...nu stiu ce sa zic despre zicala,dar... sa stii ca atunci cand petreci mai mult timp cu o persoana, cu aspect placut, neplacut etc, incepi sa ai sentimente pentru ea.
Roata se intoarce, oricum!

9 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu e adevarat, eu sunt rau cu toate pitipoancele si toate zdrentele, asta nu inseamna ca le plac.

| Dutza_Andutza_1984 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Ea nu e nicipitipoanca nici zdreanta...s-a inteles?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Dutza_Andutza_1984):

Eu ti-am explicat de ce nu e adevarata zicala. Mai departe, ce ai inteles tu...

| aditimus a răspuns:

De la ura la dragoste este un singur pas si invers!

| DanielVălean a răspuns:

Undeori e adevarata, de exemplu asa fac si eu cu fata pe care o plac. laughing

| PuținConteazăNumele a răspuns:

Cine se cearta se iubeste cine se bate se doreste

| Cupcake a răspuns:

Nu intotdeauna se aplica zicala. Cand o tachineaza s-ar putea aplica, dar daca e rau, numai despre placut nu e vorba laughing Ca sa iti dai seama daca o place sau daca doar se comporta asa cu ea din rautate, studiaza-l in preajma ei. Vezi ce reactii are, dupa asta iti poti da seama destul de usor daca e doar rautate pura sau daca chiar o place. Sper ca te-am ajutat. Pup

| LuaLavy a răspuns:

Buna Andutza,

Ma uitam acum la ce ai postat. Nu stiu ce varsta ai dar incerc impreuna cu cativa prieteni sa gasim o solutie, pentru cei timizi. Cum ti se pare aplicatia de mai jos?

https://www.facebook.com/blushr?fref=ts

Functioneaza pe Android si astept sa imi spui cum ti s-a parut. O zi buna!

Luana

| Dutza_Andutza_1984 explică (pentru LuaLavy):

Am 14 ani si colega mea la fel...in legatura cu aplicatia despre ce e vorba?