Cred că e bine să ierţi mai greu. Persoana care ţi-a călcat în picioare respectul va vrea să-l câştige înapoi. Eu aş face astfel încât, dacă m-a dezamăgit, să-l câştige greu. Mă rog, depinde şi de gravitatea situaţiei. Nu poţi exagera, dar nici nu e prea bine să laşi garda jos când vine vorba de comportamentul oamenilor.
Cred că e bine să ierţi mai greu. Persoana care ţi-a călcat în picioare respectul va vrea să-l câştige înapoi. Eu aş face astfel încât, dacă m-a dezamăgit, să-l câştige greu
Daca ti-a gresit cineva o data, e vina lui, iarta-l. Daca ti-a gresit si a doua oara, e vina ta. Nu-l mai ierta.
Buna.Asa cum ai spus depinde de situatie.dar cred ca este bine sa ierti dupa ce ti-ai luat un timp de gandire, punand lucrurile cap al cap. daca personaa care ti-a gresit a fost mereu apropiata, daca ti-a mai gresit si altadata.Eu zic ca e bine sa faci asta insa dupa ce auzi scuzele cuvenite.Eu am iertat si nu mi-a parut rau, doar ca uneori daca ierti prea usor poate fi vazut nu toccmai cu ochii buni. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Nu prea...eu cel putin nu iert usor. desi ar trebui sa o fac, fiindca si noi gresim si Dumnezeu ne iarta.
Dar asta e..nu suport sa aud tot felul de barfe, minciuni, porecle si alte chestii despre mine.
Uneori da uneori nu, dac ierti asa usor aceea persoana se obisnuieste ca poate face orice si tu o vei ierta, mai zi si tu ca no poate te iert doar ca tin la tine sau obisnuieste-te tu sa ierti doar dupa ce vezi ca aceea persoana se schimba...si eu am problema asta si e nasol rau
GOOD LUCK
MadaTeIntreaba întreabă:
lavi2864 întreabă:
anonim_4396 întreabă: