| madutza114 a întrebat:

Este bine sa ierti usor... uneori chiar si pentru gresele serioase? vreau raspunsuri sincere chiar si din experiente de viata.:X:*

Răspuns Câştigător
| MaskOfSanity a răspuns:

Cred că e bine să ierţi mai greu. Persoana care ţi-a călcat în picioare respectul va vrea să-l câştige înapoi. Eu aş face astfel încât, dacă m-a dezamăgit, să-l câştige greu. Mă rog, depinde şi de gravitatea situaţiei. Nu poţi exagera, dar nici nu e prea bine să laşi garda jos când vine vorba de comportamentul oamenilor.

9 răspunsuri:
| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Cred că e bine să ierţi mai greu. Persoana care ţi-a călcat în picioare respectul va vrea să-l câştige înapoi. Eu aş face astfel încât, dacă m-a dezamăgit, să-l câştige greu

| LolaLollita a răspuns:

Daca ti-a gresit cineva o data, e vina lui, iarta-l. Daca ti-a gresit si a doua oara, e vina ta. Nu-l mai ierta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne, mai bine sa ierti mai greu, sa constientizeze persoana respectiva ca a gresit.

| Ramona000 a răspuns:

Cred ca da

| elyfel a răspuns:

De iertat toate greselile se iarta, dar nu se uita

| simonamaria a răspuns:

Buna.Asa cum ai spus depinde de situatie.dar cred ca este bine sa ierti dupa ce ti-ai luat un timp de gandire, punand lucrurile cap al cap. daca personaa care ti-a gresit a fost mereu apropiata, daca ti-a mai gresit si altadata.Eu zic ca e bine sa faci asta insa dupa ce auzi scuzele cuvenite.Eu am iertat si nu mi-a parut rau, doar ca uneori daca ierti prea usor poate fi vazut nu toccmai cu ochii buni. Sper ca ti-am fost de ajutor!happy

| AdeeMaria a răspuns:

Nu prea...eu cel putin nu iert usor. straight face desi ar trebui sa o fac, fiindca si noi gresim si Dumnezeu ne iarta. sad
Dar asta e..nu suport sa aud tot felul de barfe, minciuni, porecle si alte chestii despre mine.

| tears a răspuns:

Eu ma gandesc bine daca merita ...Si cu asta basta.

| andrea21 a răspuns:

Uneori da uneori nu, dac ierti asa usor aceea persoana se obisnuieste ca poate face orice si tu o vei ierta, mai zi si tu ca no poate te iert doar ca tin la tine sau obisnuieste-te tu sa ierti doar dupa ce vezi ca aceea persoana se schimba...si eu am problema asta si e nasol rausad
GOOD LUCK