| AlexSmile a întrebat:

Este bine sa-ti intrebi prietena despre fostul?

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

In nici un caz, oricat te-ar rodea curiozitatea sau gelozia.Musca-ti limba si taci, las-o pe ea sa povesteasca ce vrea despre acest subiect.

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu cred. Trecutul e trecut, iar ea are dreptul la intimitate.

| darrio2007 a răspuns:

Nu.Daca ea incepe discutia, las-o sa povesteasca.

| BiuL a răspuns:

Trecutul trebuie sa ramana in trecut insa daca esti tare curios intreaba-o daca vezi ca reactioneaza urat las-o balta desi nu ar trebui sa existe secrete intr-o relatie sincera de dragoste, dar asteapta-te ca apoi sa te intrebe si ea de foste.

| fuzzer a răspuns:

Normal! Atata timp cat iti este prietena mi se pare foarte normal.

| DarkBlood32 a răspuns:

Aşa şi dacă o întreabă ce-are mă? Întreab-o şi mărimea la sutien. Şi oricum nu ne-ar păsa dacă voi vă veţi despărţi după ce o întrebi aşa ceva. Şi n-o să-i pice şi ţâţele dacă o întrebi.

| Maxim96 a răspuns:

NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar, NU!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fostul ar trebui sa te intereseze ci ce simte ea pentru tine. succes.

| ImmortalQueen a răspuns:

Buna.
Hmm aici depinde si de caracterul ei si de intrebarea pe care vrei sa i-o adresezi. Dar eu te sfatuiesc sa nu faci asta, se poate supara amintindu-si de fostul :-s.

| iubesc a răspuns:

Buna. Pe de o parte e bine sa o intrebi ca sa vezi ce a deranjat-o la el sa nu faci si tu aceleasi lucruri insa pe de alta parte sa nu ii reamintesti de trecut poate nu vrea sa isi aminteasca, poate a ranit-o prea mult...nu stiu

| Stassy a răspuns:

Depinde...de ce vrei sa o intrebi chiar asta?

| Mable009 a răspuns:

Nu...pentru poate s-ar supara ...asa ca mai bine nu risca smug

| ahmet6 a răspuns:

Laso pe ea sa iti spuna daca vrea, s-ar simti prost sa iti povesteasca de fostul.

| JellyBean12 a răspuns:

Frate depinde de cat de sinceri sunteti unul cu celalalt, daca esti impreuna cu ea dar in acelasi timp si prieten foarte bun cu ea o poti intreba orice pentru ca nu se va supara!

Întrebări similare