In nici un caz, oricat te-ar rodea curiozitatea sau gelozia.Musca-ti limba si taci, las-o pe ea sa povesteasca ce vrea despre acest subiect.
Trecutul trebuie sa ramana in trecut insa daca esti tare curios intreaba-o daca vezi ca reactioneaza urat las-o balta desi nu ar trebui sa existe secrete intr-o relatie sincera de dragoste, dar asteapta-te ca apoi sa te intrebe si ea de foste.
Aşa şi dacă o întreabă ce-are mă? Întreab-o şi mărimea la sutien. Şi oricum nu ne-ar păsa dacă voi vă veţi despărţi după ce o întrebi aşa ceva. Şi n-o să-i pice şi ţâţele dacă o întrebi.
Buna.
Hmm aici depinde si de caracterul ei si de intrebarea pe care vrei sa i-o adresezi. Dar eu te sfatuiesc sa nu faci asta, se poate supara amintindu-si de fostul :-s.
Buna. Pe de o parte e bine sa o intrebi ca sa vezi ce a deranjat-o la el sa nu faci si tu aceleasi lucruri insa pe de alta parte sa nu ii reamintesti de trecut poate nu vrea sa isi aminteasca, poate a ranit-o prea mult...nu stiu
Laso pe ea sa iti spuna daca vrea, s-ar simti prost sa iti povesteasca de fostul.
Frate depinde de cat de sinceri sunteti unul cu celalalt, daca esti impreuna cu ea dar in acelasi timp si prieten foarte bun cu ea o poti intreba orice pentru ca nu se va supara!
xchangex întreabă:
anonim_4396 întreabă: