anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este cineva care are un tel in viata? vrea cineva sa reuseasca financiar si nu numai?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Cu totii cred ca avem scopuri in viata aceasta, cu totii ne dorim sa ne putem atinge telurile si obiectivele.Eu imi doresc sa ajung o jurnalista de exceptie si apreciata pe masura, sa-mi intemeiez o familie, sa am copii, sa vizitez toate locurile la care am visat, sa am sanatate, sa ajut oamenii care au nevoie de un sprijin moral sau financiar, sa-mi pastrez credinta in Dumnezeu si sa traiesc o viata curata, placuta inaintea Lui Dumnezeu.Principalul meu scop este sa traiesc pentru a-i da slava Lui Dumnezeu si El promite ca ma va binecuvanta cat nu pot duce.

12 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu vreau echilibru emotional, vreau confort material, vreau sa pot vizita lumea, vreau sa initiez contacte sanatoase si autentice cu oamenii din jur, vreau sa imi fac meseria bine...

cami
| cami a răspuns:

Ohooo si cati n`or fi d`astia.cu totii avem ambitii si idealuri. spre exemplu eu imi doresc sa fiu sanatoasa [eu si familia mea], sa-mi intemeiez o familie reusita, sa reusesc din pct de vedere profesional+financiar happy sa-mi formez caracterul, astfel incat sa reusesc sa triumf oriunde as fi, si sa stiu sa ma comport happy
o zi buna!

lolita
| lolita a răspuns:

Cred ca toti avem un tel in viata, eu pe plan financiar am aproape tot dar mereu vreau mai mult si in dragoate nu-mi lipseste nimic.

Janina
| Janina a răspuns:

Fireste ca fiecare are un tel in viata happy
eu de cand ma stiu vreau sa imi depasesc conditia, si sa fac ceva de care sa fiu mandra...in mare parte am reusit; mai am sa ajung sa am serviciul pe care mi-l dorescwinking
Cat despre reusita financiara cred ca toti ne dorim sa avem cat mai multi bani happy

| cribus a răspuns:

Cred ca fiecare avem un tel in viata! eu pot zice ca profesional sunt un om implinit, dar telul meu sa-i spun asa e sa reusesc sa-mi cresc cei 2 copii minunati pe care ii am.

| joy a răspuns:

Eu vreau sa am o familie cu actualul meu prieten, sa ma bucur de viata, sa am tot ce-mi trebuie si sa-i calc pe urme lui tata, sa devin un mare director candva.

| Ben. a răspuns:

Vreau sa pot sa am grija de nepotii mei.sa/i alint si sa/i invat tot ce i/am invatat si pe baietii mei desi asta n/o sa ia prea mult timp. n/am nevoie nici de bani nici de mariri. vreau sa raman in amintirea copiilor si nepotilor mei ca un parinte bun.

| manoka a răspuns:

Sa-mi vad crescand copilul, sa fie in continuare asa voinic si fericit, sa-mi fie publicata cartea de poveste care am scris-o si am ilustrato singura, si sa defin o pictorita faimoasa inainte sa mor happy

| miry a răspuns:

Normal ca toti avem un tel in viata si ca ne dorim sa reusim financiar si nu numai

| pisika a răspuns:

Telul meu (daca se poate numi asa).sa zic visul, este sa urmez o cariera de pilot militar happy. La mine e destul de greu, deoarece familia mea este formata numai din medici... tongue
(m-am gandit si la medicina veterinara, dar inca mai am timp sa ma decid)- asta pe langa o familie fericita, cu 2 copii si un sot magnific happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| maharajah a răspuns:

Normal ca da...eu cred ca toti vor sa aiba o situatie financiara cat mai buna, mai ales cei care provin dintr-o familie saraca. dar nu e vorba numai de bani...cred ca toti cand vom imbatrani vom sta si vom analiza ce am realizat sau daca am trait degeabahappy