Hm. Fiecare persoana vrea sa fie diferita de oricare alta, indiferent daca este vorba de frati sau surori. Chiar si eu. Eu am 16 ani, si sora mea 18. Semanam foarte mult! Toata lumea ne confunda. Ma considera pe mine aia mai mare:d. Urasc sa imi cumpar haine la fel cu ea. Chiar si cu alta persoana. Vreau sa fiu doar eu! Fiecare persoana are propriul stil. Daca nu vrei sa te imbraci la fel, nu o faci. Intradevar este o discutie interesanta.:d...
Gemenii sunt foarte apropiati. Daca sunt gemeni, nu inseamna ca trebuie sa ii imbraci la fel, sa ii tunzi la fel. Insa, trebuie sa ii iubesti la fel!
Am un frate geaman, dar nu seman deloc cu el Nu am vrut sa am frate.Am vrut o sora asa de mult
Nu am o sora sau freate geaman. Insa mereu ma culctrista asa, nu stiu dc. Mi-as fii dorit asa de mult sa am o sora geamana, chiar si frate geaman.[ eu sunt fata]. Sa ne imbracam mereu la fel.sa radem mereu impreuna. Ea sa ma asculte pe mine si eu pe ea. sa facem lucruri nebunesti impreuna, Off ce pacat ca nu am. Sunt singura la parinti, si singura cu care mai stau de vorba e mama care si ea vine obosita si nu are timp de mine. insa se spune ca in lume mai exista inca o persoana care seamana leita cu tine, deci nu proveniti din aceeasi familie sau MAMA!
Pff
mi-ar fi placut sa am si o sora geamana identica cu mine si un frate geaman
Pai cu fratele geaman as fi facut toate prostiile care imi treceau prin cap. iar pe sora geamana as fi mers la shopping si as fi discutat despre baieti
Partile rele...hmmm?
Cred ca cea mai rea parte este aia cand te confunda lumeaDesi eu cred ca mas distra de numa
sa primeasca sora mea geamana un 4 si nu eu
Nu e adevarat! gemene sunt doua persoane care au aceeasi mama si se nasc in aceeasi zi. si care au fost impreuna in burta la mama lor. am mai auzit persoane care zic asa ca tine. nu stiu cum va trece prin cap asa ceva.
Nu e adevarat! gemene sunt doua persoane care s-au dezvoltat in burta la mama lor ( au aceesi mama! ) impreuna, timp de aproximativ 9 luni. nu e deloc adevarat ce ai zis tu. ca de obicei gemenii seamana si chiar sunt identici, e cu totul altceva. dar nu e intotdeauna asa. fii sigura, stiu ce spun.
Hmmm. probabil, " doar.pentru.voi " ca e mai bine sa ai o sora geamana decat un frate geaman daca esti fata. ma rog. da-mi si mie id-ul tau.
Eu cu sora mea am fost in acelasi zigot. si nu prea semanam. adica avem aerul ala de surori, dar nu gemene.
Nu inseamna ca nu sunteti gemeni.sunt gemeni care seamana si gemeni care nu seamana!
Sti mama are o sora geamana si e nostim intr'un fel sti e fain sa ai o sora/frate geaman. eu am un frate da nu imi e geaman e mai mic decat mine... dar din cate vad de la maikmea pe ea o canta faptul ca are o sora geamana...
anonim_4396 întreabă:
Mary Marry întreabă:
Dextro întreabă:
greyhound întreabă: