anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este cineva de pe aici care are o sora sau un frate geaman? big grin sau care sa provina din tripleti? big grin mi se pare un subiect de discutie tare interesant. happy chiar daca nu aveti vreo sora sau frate geaman, imi puteti expune parerile voastre despre asta? adica. care sunt partile bune si care sunt cele rele in a avea un geaman? happy dar nu vreau sa aud la parti rele ceva gen: " nu mi-ar placea sa fiu identica cu inca o persoana. " pentru ca eu am o sora geamana si nu semanam deloc.

Răspuns Câştigător
| myha a răspuns:

Hm.thinking Fiecare persoana vrea sa fie diferita de oricare alta, indiferent daca este vorba de frati sau surori. Chiar si eu. Eu am 16 ani, si sora mea 18. Semanam foarte mult! Toata lumea ne confunda. Ma considera pe mine aia mai mare:d. Urasc sa imi cumpar haine la fel cu ea. Chiar si cu alta persoana. Vreau sa fiu doar eu! Fiecare persoana are propriul stil. Daca nu vrei sa te imbraci la fel, nu o faci. Intradevar este o discutie interesanta.:d...
Gemenii sunt foarte apropiati. Daca sunt gemeni, nu inseamna ca trebuie sa ii imbraci la fel, sa ii tunzi la fel. Insa, trebuie sa ii iubesti la fel!

| lc13cm3 a răspuns (pentru myha):

"gemeni sunt foarte apropiati"?! Nu mi se pare adevrat... (nu ca nu se imbraca sau tund la fel pentru ca pur si simplu nu mi se pare ca sunt foarte apropiati) :p

13 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Am un frate geaman, dar nu seman deloc cu ellaughing Nu am vrut sa am frate.Am vrut o sora asa de multcrying

| byancacool a răspuns:

Buna mie mi-ar fi placut sa am o sora geamana ar fi fost tarelaughing

| kindness a răspuns:

Nu am o sora sau freate geaman. Insa mereu ma culctrista asa, nu stiu dc. Mi-as fii dorit asa de mult sa am o sora geamana, chiar si frate geaman.[ eu sunt fata]. Sa ne imbracam mereu la fel.sa radem mereu impreuna. Ea sa ma asculte pe mine si eu pe ea. sa facem lucruri nebunesti impreuna, Off ce pacat ca nu am. Sunt singura la parinti, si singura cu care mai stau de vorba e mama care si ea vine obosita si nu are timp de mine. insa se spune ca in lume mai exista inca o persoana care seamana leita cu tine, deci nu proveniti din aceeasi familie sau MAMA!

| Roxy a răspuns:

Pffbig grin
mi-ar fi placut sa am si o sora geamana identica cu mine si un frate geamanlaughing
Pai cu fratele geaman as fi facut toate prostiile care imi treceau prin cap. iar pe sora geamana as fi mers la shopping si as fi discutat despre baietihappy
Partile rele...hmmm?
Cred ca cea mai rea parte este aia cand te confunda lumealaughingDesi eu cred ca mas distra de numalaughing
sa primeasca sora mea geamana un 4 si nu eulaughing

Răspuns utilizator avertizat
| Tp42 a răspuns:

Nu e adevarat! straight face gemene sunt doua persoane care au aceeasi mama si se nasc in aceeasi zi. straight face si care au fost impreuna in burta la mama lor.winking am mai auzit persoane care zic asa ca tine. straight face nu stiu cum va trece prin cap asa ceva. laughing

| Tp42 a răspuns:

Nu e adevarat! straight face gemene sunt doua persoane care s-au dezvoltat in burta la mama lor ( au aceesi mama! ) impreuna, timp de aproximativ 9 luni.winking nu e deloc adevarat ce ai zis tu. straight face ca de obicei gemenii seamana si chiar sunt identici, e cu totul altceva. dar nu e intotdeauna asa.winking fii sigura, stiu ce spun.

| Tp42 a răspuns:

Hmmm. laughing probabil, " doar.pentru.voi " ca e mai bine sa ai o sora geamana decat un frate geaman daca esti fata. ma rog. happy da-mi si mie id-ul tau. puppy dog eyes

| Tp42 a răspuns:

Eu cu sora mea am fost in acelasi zigot. si nu prea semanam. adica avem aerul ala de surori, dar nu gemene.

| biencutza96 a răspuns:

Buna!

pai daca nu semanati deloc inseamna ca nu sunteti gemene!

| Ionika97 a răspuns:

Nu inseamna ca nu sunteti gemeni.sunt gemeni care seamana si gemeni care nu seamana!

| dede_9902 a răspuns:

Sti mama are o sora geamana si e nostim intr'un fel sti e fain sa ai o sora/frate geaman. eu am un frate da nu imi e geaman e mai mic decat mine... dar din cate vad de la maikmea pe ea o canta faptul ca are o sora geamana...