anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este necesar, ca un barbat insurat sa cunoasca si alte femei, daca sotia nu-l mai satisface, si a aparut o criza in familie?

Răspuns Câştigător
| Happyjump a răspuns:

Mai bine faceți o înțelegere și divorțați, dacă nu vă mai înțelegeți și sunteți amândoi de acord să faceți asta, poți profita după

| Ralf1971 a răspuns (pentru Happyjump):

Eu vreau sa divortez pentru ca este neplacut sa traiesti cu o femeie pe care n-o mai placi, si daca n-ar fi iubita mea cred ca as inebunii.

35 răspunsuri:
| William a răspuns:

Da, normal.

| Ralf1971 a răspuns (pentru William):

Ai dreptate prietene, cat de mult ti-ar place o femeie, de multe ori simti nevoia sa
mai ai si alta relatie, care te revigoreaza.

| William a răspuns (pentru Ralf1971):

Exact, o singura femeie nu iti poate oferi tot ce ai nevoie.

| RAY a răspuns:

Intrebarea ta este una foarte buna as spune eu filozofica, omul fuge in general de resposabilitati eu cred ca te duce la alta e o alta fuga de resposabilitate, daca vezi ca nu merge de ce nu incerci sa vb cu ea? fugind la alta e doar o mica fuga pentru ca tot cu ea stai plus ca te costa si banii in plus deci alege calea rationala, daca vezi ca nu merge va despartiti stiu e greu copii etc dar si asa ce relatie e? pe de alta parte daca e doar probleme de sex si totul merge perfect e iar o bataie de joc la adresa persoanei cu care stai daca ea e de acord e ok, dorinta sexuala e mare dar asta nu scuza ipocrizia, falscitatea, inselatul

| Ralf1971 a răspuns (pentru RAY):

Eu vreau să divorțez, dar ea se opune.

| Fatamuntilor a răspuns:

Categoric NU! Cand femeia nu-si mai satisface barbatul unde este o problema si trebuie rezolvata cumva!
Daca nu si nu divort si mergi la cate femei vrei!

| Ralf1971 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

De ce crezi ca la musulmani barbatul poate avea mai multe neveste si legea permite asta? OIrice barbat este bigam prin natura lui fiziologica si nu ramane insarcinat ca femeia, si in plus copii poarta numele tatalui.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Ralf1971):

Da,dar suntem in Romania! Femeia si barbatul au drepturi egale! Iar bigamia se pedepseste!

| Ralf1971 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ce spui tu este stiut de toata lumea, cred ca n-ai inteles bine ce-am vrut sa spun.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Ralf1971):

Fa-mi un desen, sunt grea de cap, mi s-a mai spus!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU.este curvasareala care-si baga coada, si prostia celor doi care aleg calea usoara in loc sa lupte impreuna, pentru tot ce au impreuna, si sa se redescopere unul pe altul, sa dea totul pentru a-si fauri fericirea impreuna asa cum visau cand se iubeau; vesnic.nu eee greu.nu se vrea,si varianta cealalta e mai ispititoare.dar e si pierzatoare,fiindca aia in loc sa zideasca; DARAMA. familii casnicii, destine, copilarii. Cred si sant convins ca nu sant barbati impotenti, ci doar femei nepricepute.iar barbatii? comunicarea este totul, si sinceritatea.parerea mea.

| Ralf1971 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu vreau sa divortez, dar ea nu vrea.

Am gasit o doamna foarte priceputa sa faca sex, si dupa ce vin acasa si fac sex mai mult din obligatie cu sotia, regret ca am facut si vreau sa divortez, dar ea nu vrea.
Femeile sunt foarte diferite si nu poti iubi decat una, dar poti face sex cu mai multe.

| Mădălllinna a răspuns:

Nu cred. Daca au aparut aceste probleme in familie, ori le discutati fara nicio retinere, ori mai bine va separati. nu are rost sa va chinuiti asa.

| Ralf1971 a răspuns:

Am citit raspunsurile, dar problema este mult mai complicata si cred ca o relatie extraconjugala poate fi ca un colac de salvare pentru a salva casnicia.

| Me01 a răspuns (pentru Ralf1971):

Buna. E doar parerea mea : crezi greșit, eu nu cred ca o alta femeie salvează o căsnicie, din contra desparte o căsnicie, de ce nu încerci sa Vorbești cu soția ta ceea ce iti doresti in pat, poate ea nu isi da seama ca nu te satisface asa cum iti doresti tu. Unde ai mai auzit tu o cur, va sa salveze o căsnicie?

| Ralf1971 a răspuns (pentru Me01):

Sotiei nu poti sa-ceri sa faca orice, intelegi?

| Me01 a răspuns (pentru Ralf1971):

La ce mai e soție daca nu ii poti cere sa facă ceva, ii ceri si vezi daca iti oferă daca tu vrei mai mult înseamnă ca nu e persoana potrivită pentru tine, daca tu nu ai satisface-o pe ea si s-ar duce la altul ce ai face?

| MihaelaDart a răspuns (pentru Ralf1971):

Faci pe propria raspundere daca asa crezi! Uneori salveaza, ca spui ca iti imbogateste viata intma cu sotia ta, desi in multe cazuri se duce catre divort! Tu alegi! Ar fi bine sa comunici cu sotia ta de ce s-a ajuns pana aici si sa puneti cap la cap amandoi pentru a deveni un cuplu exact cand te-ai casatorit cu ea. Daca nu exista comunicare si ii spui "stii nevasta! m-am gandit sa ma duc la altele daca noi nu mai avem nimic in comun cu asta." Daca tu nu mai ai atractie pentru ea, atunci de ce nu va dati libertatea reciproca sa divortati? E mai usor pentru tine cat si pentru ea. Tu ceea ce faci si stiind unde te duci, sunt sigura ca pe ea o doare, nu ai facut nimic bun.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Ralf1971):

Ba poti! Daca ai si tupeul sa ii propui si bineinteles daca sunteti si comunicativ in cuplu. Daca comunicarea se reduce de-ale zilei si nimic de voi, atunci tu in mintea ta... asa crezi ca cu sotia ta nu poti face si altele in intimitatea voastra.winking

| Ralf1971 a răspuns (pentru MihaelaDart):

Pe mine nu ma deranjeaza viata dubla si cred ca pot trai asa mult timp, dar in ultimul timp ea a inceput sa devina circumspecta si banuitoare cu privire la cea de-a doua relatie si ma tem sa nu afle.

Asa este, este o idioata și-mi dau seama dupa ce ma întâlnesc cu iubita mea, și le compar.

| anonim_4396 explică (pentru Ralf1971):

Ralfule? cunosc oameni ca tine,va stiu apucaturile,gandirea, superficialitatea si fuga de greutati, egoismul. daca va e voua bine, nu aveti nici o treaba ca provocati suferinta altora, si ca curg lacrimi.sateti niste oameni buni, care-si vad de treburile lor.alea de mai jos un pic de brau.atat.din pacate; doar atat.

Nu cred că ai dreptate, și ai o gândire feministă, așa că nu te iau în seamă.

Eu vreau sa divortez, dar nu pot sa scap de ea.

Iubita mea nu este o curva asa cum zici tu, este o femeie foarte inteligenta care înțelege bine un barbat, si cred ca am sa divortez, pentru ca m-a facut sa inteleg ca ma insel pe mine daca mai continua casnicia mea. Toata problema este ca ea, nu vrea sa divorteze, si nu pot scapa de ea.

Pai stiam si asta, ti-am raspuns doar sa-mi spun parerea, ca de ajutat nu te poate ajuta nimeni.Si mai stiu ca cine pierde drumul dintai, zice mersi si de carare.De asememni intotdeauna va fi alta mai frumoasa,mai desteapta,mai altfel la pat, si mai ales toate cu care vei avea de-a face, te vor crede sincer, iubitor, si de casa.Da in vis.Ca in realitate stim toti care e adevarul.

Poti divorta. legea nu te poate obliga sa traiesti cu cine nu vrei sa traiesti.

Ce este cel mai important decât iubirea?

Acum ai raspuns normal.

Când ai să fi căsătorită ai să înțelegi mai bine.

Ralfule? sant casatorit de 25 de ani, imi iubesc sotia si copii.sii cunosc pe cei ca tine fiindca traiesc, printre ei, cu ei, si le aud povestile si aventurile mereu.credema ca stiu ce vorbesc.

| Ralf1971 a răspuns:

Dupa 20 de ani de casatorie intervine obisnuinta si plictiseala si nu poti divorta asa usor cand te leaga o casa, lucrurile, banii, copii, etc, deci o noua relatie este benefica daca te feresti sa nu fi prins ca infidel.

| Anaad a răspuns:

Nu este necesar, chiar deloc. Pentru astfel de situatii exista consilieri, discutii si intr-o ultima instanta divort. Asta daca sunteti convins ca puteti gasi pe cineva sa va 'satisfaca'.