| HanszmR a întrebat:

Este normal ca sotul sa ii ceara sotiei sa mai slabeasca?

39 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Este, dar sa ii fie spus in asa fel incat sa nu se superewinking.

| Freya1 a răspuns:

Dacă soțului i se pare ca sotia este prea o limita si ii afecteaza sănătatea poate sa faca in asa fel sa o ajute nu sa ii spune "slăbește ca esti prea grasa". Poate sa înceapă el sa faca cumpărături si mâncare mai sănătoasă, sa faca abonamente la sala, sa ii propună macar in weekenduri sa meargă cu bicicletele sau la plimbări lungi etc.

| Katte a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Daca e asa, nu trebuie sa taci, da-i in bot?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau semi obeza.
Binenteles că poate fii grasa daca are 145.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

Ba mai bine ii spune adevărul în fața.
Nu mai ușor o lasa, decât să se chinuie sa o transforme? Că sunt o grămadă care arata okey, ar trebui să facă asta cu una care arata deja decent, cine dracu se chinuie sa schimbe un om?

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu,cand iubesti un om nu il lasi pentru ca sa imbolnavit, sau sa modificat fizic din N motive.De început ar trebui verificat daca e sănătoasă, pe urma sa o ajute politicos sa fie ok in primul rand pentru sanatate, pe urma pentru aspect.Dar acum asta depinde, ca in ziua de azi de multe ori la uni bărbați li se par grase daca au 60 de kg.
Sunt femei ce se îngrașă după naștere, din cauza vârstei, în urma unor tratamente sau din gena iar daca sunt respectate si ajutate pot sa ajunga la o formă ok.Eu nu cred ca tie ti-ar conveni după ce ai stat niște ani cu soția ta, i-ai oferit respect, dragoste, ajutor etc sa zică către tine "aaa ai pus un pic de burtica sau ti-a mai căzut din par date dracu ne despratim".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

"Sunt femei ce se îngrașă după naștere, din cauza vârstei, în urma unor tratamente sau din gena iar daca sunt respectate" - astea sunt niste motive tampite care maschează stresul, daca ai fii zis că sunt stresate as fi înțeles, că multe persoane din cauza stresului se îngrașă, daca ești gravida nu înseamnă că trebuie să mănânci pentru 2, copilul ăla are nevoie de nutrienți să crească nu calorii. Nici vârsta nu e o variantă că sunt copii grași și femei in vârsta ce arata excepțional, da respect, dar ele își respectă soțul daca se ingrasa? Că eu nu prea cred, bărbații tind sa treacă cu vederea chestia asta pentru că iubirea tine mai mult, păi nu prea contează că toată lumea știe că femeile nu pun așa mare importanță pe aspect, ar putea să-i zică chestia asta daca se apuca de baut și nu mai muncește în același timp. Câtă vreme e harnic, de ce să se despartă?

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din nou bărbații au drepturi si femeile nu.Pai uite poate ca pun si ele pret pe aspectul fizic si i se năzare ca vrea sa il lase pentru ca a facut chelie sau burta, cu toata hărnicia lui ei nu ii place si punct nah.Cum rezolvăm atunci problema?
Nu isi respecta sotul daca se îngrașă? Păi sunt femei ce au facut tratamente ca sa poata sa le faca copii si s-au îngrășat din cauze hormonale, sau pur si simplu o dată cu varsta se pune pe ea si un pahar de apa ca mai sunt persoane.Eu nu am văzut sau auzit nicăieri ca daca iti iei bărbat il respecți prin a nu te îngrașă, se poate intampla.Nu zice nimeni sa nu slabesti daca esti gras, dar cand iti faci o relație nu trebuie neaparat sa manânci cat un pui de frica, ca te lasa bărbatul.Tu cand iti iei femeie nu o iei cu riscul ca in timp îmbătrînește, poate pierde un dinte sau se îngrașă? Crezi ca o sa fie perfecta pe veci? Încearcă să remedieze anumite probleme dar e posibil ca o perioadă de timp sa aiba anumite defecte ca e om.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Îi poți propune, dar încurajeaz-o, sustine-o, nu o acuza. Crezi că nu a mai încercat?
Slăbiți amândoi, poți încerca și tu să vezi cât e de ușor.winking