| FeliciaMandache a întrebat:

Este normal ca un bărbat să caute site uri,nu doar sa caute,ci,sa intre in grupuri pe telegram la tot felul de femei, ori grupuri ce caută mai mulți parteneri (s...in grup) deși are familie? Desi acasă are tot ce vrea,ce l puțin asta susținea? Nu este normal sa cauți lucrurile astea când ești singur/a, n ai familie?

12 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu e normal. Daca mai vrea sa copilareasca spune-i sa semneze actele de divort.

| Holiday a răspuns:

Ideea si/sau dorinta de a face se.x in grup nu dispare daca te insori. La fel cum nu dispare cea de a te uita la meciuri, sau de a bea bere.
In schimb, la unii apare ideea de a-si baga nasul prin telefonul/laptopul sotului/sotiei.

| FeliciaMandache explică (pentru Holiday):

Așa știi cu cine ai de a face! Punct!

| johnnny123 a răspuns:

Nu e normal, evident. Dar se pare că oricum căsnicia voastră scârțâie demult și aveți multe probleme.

"în 20 Martie | FeliciaMandache a întrebat:
[...] O căsnicie cu urcușuri și coborâșuri, certuri, lipsa de încredere de sine, vocabular violent (din partea lui). Am ales să mă răzbun fiiltrand cu alți bărbați, dar nu și înșelând"

Când o relație ajunge în stadiul "fiecare partener caută să se răzbune pe celălalt", nu aș mai numi asta o căsnicie.

| FeliciaMandache explică (pentru johnnny123):

Am trecut de perioada aia, a fost așa ..Pt o lămurire,dar el,el oricum făcea asta și înainte că eu să mă "răzbun",practic,n am făcut mare lucru. In schimb,despre el, n am ce sa mai spun! El era și înainte cu astea, sa se uite sa caute grupuri de gen, când auzea la un prieten/vecin. happy
Întrebarea asta am pus o pentru mine, pentru a fi eu împăcată cu mine. Oricum lui nu i-am spus că am aflat, sunt in perioada aceea când vreau altceva de la viață!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea e normal. Poate o face doar ca să vadă ce se întâmplă pe acolo, nu neapărat cu intenția de a înșela, dar totuși, nu e chiar ok sa acceseze acele site-uri. Poate fi influențat să înșele.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Plictiseală, rutină și lipsa de intimitate conduc la astfel de situații în care partenerul caută o diversificare. Dacă folosește doar rețeaua socială, pe moment e bine. Mai rău va fi când se va întâmpla și în realitate, când nu va mai veni acasă, când veți divorța.
Lumea s-a schimbat, datorită rețelelor sociale tentațiile sunt la un clic distanță și asta este situația. Unii rezistă, unii nu!
Știți multe persoane consideră că o căsnicie e ținută de certificatul de căsătorie. În timpurile noastre nu mai este valabil!

| FeliciaMandache explică (pentru ValentinMihai78):

Mai mulți psihologi spuneau "odată ce caută asta pe tot felul de site urî, automat v a veni și momentul să înșele.
Nici nu mă doare, eram curioasa daca sunt eu paranoia și dacă deciziile mele le voi l ua corect de acum încolo.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru FeliciaMandache):

Doamnă paranoia nu aveți, problema este că vă va fi foarte greu de demonstrat în un proces de divorț, dacă veți menționa motivul pentru care depuneți divorțul. Ceea ce face el, într-un proces de divorț nu constituie un motiv solid pentru o sentință favorabilă pentru dumneavoastră de a vă despărți.

| FeliciaMandache explică (pentru ValentinMihai78):

Multumesc.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Când un Bărbat nu-și iubește femeia cu Adevărat da cu Adevărată. Atunci o să înșele 100%. Da un bărbat care își iubește femeia cu Adevărat nu o sa înșele Niciodată da Niciodată și o rămân loial pentru femeie și fata pe care o iubește cu Adevărată da cu Adevărat fără s-o înșele fără s-o mintă cu nimic.

| Ilovedinero a răspuns:

Da, este normal atat la musulmani cat si la " gangstarii" cu pantalonii sub fund si mulati