Sigur ca da deoarece grupa sanguina nu depinde de cea a parintilor
Sper ca te-am ajutat funda plsssss
Buna uite, tata meu avea A2 si mama are B3, eu am AB4, nu e nimic ciudat...tie ti se pare ceva ciudat?
papa
Buna
Este normal, dar de obicei asta se mosteneste, dar nu neaparat de la parinti se poate mosteni si de la strabunici.Dar e naspa cand e negativa deoarece cand o sa fie mare la a doua sarcina exista riscul de o pierde sau a naste un copil cu probleme (in cazul fetelor), dar asta doar la a doua ca la prima niu se intampla nimic
Dar nu`ti fa griji e normal
Succes!
Da,pentru ca se combina intre ele A2 si B3(desi copilul putea sa aiba si A2 sau B3 ).
Din moment ce parintii au A2 si B3 copilul poate avea A2, B3 sau AB deoarece a luat cromozomul A si cromozomul B din ADN ceea ce a dus la grupa de sange AB.Mama mea de exemplu are 01 iar tatal A1 iar eu am A2 deoarece s-a mostenit factorul 1 de la mama si factorul 2 de la tata
Este ceva normal.pentru ca parintii au unul LA cu LA/La/Lb si celalalt LB cu LA/La/Lb si cum copilul mosteneste cate una de la fiecare a luat LA cu LB.
La mine i nfamilie e totsl aiure sa zic asa, adica eu am 0 mama b3, tata a si fratele meu are ab deci na...
svetuly4yk întreabă:
AlexMarian17 întreabă: