anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal sa ai scenarii intime cu partenerul tău? Daca ai înseamnă ca ești doar atras de el sexual și de fapt nu îl placi așa cum crezi tu?

11 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Este normal dar este si usor deplasat. Ai aceste ganduri pentru ca rata bine fizic
Este precum in sintagma "sa ai fantezii dar tot cu nevasta-ta"

| Violleta2022 a răspuns:

Unde ai scenariile alea, in cap sau deja filmatate?

| mihai69 a răspuns:

De ce nu?

| relian a răspuns:

Ai scenarii de care spui, mai degraba fantezii, asa se numesc, pentru ca nu ai curaj, sau nu aveti curaj sa faceti ceea ce ginditi, or tu nu ai curaj, sau iti este rusine sa spui partenerului ce fantezii ai, ca apoi sa le puneti in practica.

Daca ti se intampla asta, arata ca il placi f mult, de regula oam, enii au fantezii cu alti parteneri laughing
Il placi asa cum crezi, doar ca nu ati ajuns la fanteziile tale, poate ca nici nu ajungeti vreodata, asa ca ar fi bun sa ii spui ce fantezii ai, sa vezi ala ce spune, cum reactioneaza, daca se baga laughing

Daca o sa spuna ca esti nebuna si nu-i curios de fanteziile tale, atunci vei stii cu cine stai si iti vei lua gandul ca vei putea face vreodata sau vei pune in practica acele scenarii de care tu spui.

O sa accepti asta, sau iti vei cauta pe altul, depinde de tine ce nevoi, ce placeri ascunse ai laughing

| Miruna333 a răspuns:

E complet normal, anormal era daca aveai cu altul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faptul ca ai fantezii sexuale cu o anumita persoana, indiferent daca e partenerul tau sau nu, nu inseamna neaparat ca il si iubesti ( exista oameni care au fantezii cu actorul lor preferat - sunt ei indragostiti? Daca nici macar nu se cunosc? )
Totusi, fiind partenerul tau s-ar putea sa ai aceste fantezii cu el tocmai din acest motiv, adica pentru ca te-ai indragostit, insa doar tu poti sa stii daca il iubesti intr-adevar sau nu.
Si de ce il iubesti.

E greu de spus, deoarece sexul si sentimentele desii merg mana in mana totusi nu sunt unul si acelasi lucru.
De preferat ar fi sa ai fantezii doar cu cel pe care il iubesti si te iubeste cu adevarat si cu care vei trai fericita pana la adanci batraneti, asta e iubirea adevarata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, este. Dacă îți este iubit oficial și formați un cuplu, e normal sa ai fantezii erotice cu el. Până la urmă o să treceți și la fapte.

Răspuns utilizator avertizat
| Ararat a răspuns:

Pai cu cine altcineva sa ai?

| Simpatic a răspuns (pentru Ararat):

Cu persoane straine, de aceea se si numesc fantezii, poate aparea in filmul tau oricine doresti

| Ararat a răspuns (pentru Simpatic):

Eu cand indragostita/atrasa/intr-o relatie nu am ochi pentru straini. Mi se pare chiar ciudat sa am fantezii cu altcineva. Astea vin din frustrari cu partenerul actual probabil.