Nimic, las- o in pace.Roaga-te lui Dumnezeu pentru viitoarea ta sotie si pana atunci vezi de scoala si de cariera.
Pai invit-o la un suc, la o plimbare si vezi ce iese, e f bine, incercarea moarte nu are, daca nu incerci ai sanse 0, daca incerci ai ceva sanse, deci alegi.
Apropie-te de ea asa, ia-o putin in brate, da-i asa un pupic dulce pe obraz sau frunte, vezi cum reactioneaza daca nu vrei sa ii zici ca o placi, ca sa afli daca te place si ea.
Incearca asa fin sa o saruti dupa un timp.
La 13 ani e suficient ca sunteti prieteni foarte buni.
Ce vrei mai mult "fara chestia aia"? Nu exista.
Sincer,relație la 13 ani nu merita deloc.Adica nu vreau sa jignesc dar e perioada aia când hormonii voștri abia se pun pe mișcare.
Adică nu vezi relația cum ar trebui sa o vezi în mod normal la fel cum nici fetele nu se dau in vant pentru relații.
Personal zic sa te preocupi de tine și sa te bucuri de copilărie, sa stai cu cei de vârsta ta, ca ai timp suficient mai târziu de fete
Cand aveam 13 ani si eu puneam intrebari de genul pe TPU nu o sa te judec si nu ii inteleg pe cei care judeca pentru ca probabil toti am trecut prin "copilariile" astea. Sfatul meu este sa incerci sa o scoti pe afara, la un film, in mall etc. Pe scurt sa petreceti timp impreuna. Daca ea va da semne ca te place (se uita la tine, cauta contactul fizic, te ia in brate etc) poti sa o intrebi daca vrea sa fiti ceva mai mult decat prieteni. Si poti sa o iei si tu in brate cand va vedeti in caz ca ea e mai timida. Succes