Buna
As sugera consiliere psihologica, dar avand in vedere ca nimic nu este gratuit, ai putea sa vorbesti cu ea si sa sa o faci sa inteleaga care este cu adevarat realitatea.
Faptul ca a crescut unde a crescut si ca nu a dus o viata pe roze, trebuie sa fie un stimulent pentru ea si sa o intareasca si sa ofere multa dragoste copilasilor ei.
Si eu ca mama caut sa ofer pe cat posibil cam tot ce nu am avut in copilarie + multa dragoste.
Pentru linistea/dragostea si binele copiilor, trebuie sa faci orice iti sta in putinta sa le fie cat de cat bine.
Nu cred ca rezolva ceva daca isi varsa nervii pe copilasi, trebuie sa vorbeasca foarte mult si sa le explice copiilor situatia, chiar daca situati materiala nu este roza, dragostea si protectia ei fata de copilasi ii va face sa reactioneze altfel si vor asculta de mama lor.
Sa vorbeasca cu un preot, nu costa nimic, cel putin se descatuseaza.
O zi buna
Nu ştiu despre cine vorbeşti, da eu n-aş victimiza-o atâta. "gaseste o cale de evadare din a 2-a relatie","In sfarsit scapa de el,", "ecent din ultima relatie din care a scapat". Dacă s-a întâmplat acelaş rahat de trei ori, sigur a fost vina ei în cea mai mare parte.
Salut, doar un psiholog o poate ajuta, din pacate Propune-i sa ceara ajutorul unui psiholog macar de dragul copilului,
Un psiholog poate sa o ajute! Tu nu poti face nimic...viata ei nu a fost roz si traieste cu traumele din trecut. daca are vointa poate reusi, dar daca nu accepta sedintele cu psihologul, poate deveni mai rau de cum e...