Este cea mai prosata decizie, mai ales daca esti femeie, pentru ca vei plati cu reputația ta mai tarziu. Acum ai 18-20 de ani si ai lumea la picioare, toti gigeii vor sa te f**ă, dar timpul trece si intr-o buna zi o sa iti doresti sa te mariti si sa ai copii. Ce barbat intreg la cap, crezi tu ca o sa se combine cu o galeata. Sa te tina de mana stiind ca te-a f***t juma' de cartier?! Cel putin ai grija sa nu ramai gravida. Asta iti mai trebuie sa devi single mom. Nu mai alerga dupa prinți frumosi si cu bani. Mai bine gaseste un baiat serios si educat care ține la tine.
Pune mana si citeste putin despre cum functioneaza. Dupa logica asta orice femeie care nastea natural(vaginal) devenea,, galeata'', considerand ce dimensiune are capul unui copil nou nascut.Dar afla ca realitatea e diferita de stereotipurile astea penibile.
Cred ca nu ai inteles! Cuvantul ''galeata" nu are legatura cu dimensiunile vaginului. Este o expresie folosita de baieti pentru femeile care au la activ foarte multi parteneri, gen e galeata frate au intrat o gramada in ea. Este un jargon. Ca si femeie, este dreptul tau sa iti doresti un barbat frumos si cu bani, si ca barbat este dreptul tau sa iti doresti o femeie care sa nu fi fost galeata orasului.
Am inteles, stai linstit.Nu incerca sa te justifici de parca galeata nu face referire la cat de larga este intrarea(asemanatoare cu gura unei galeti), caci nu tine.Nu asa functioneaza vaginul, cu cat ai mai multi parteneri cu atat se largeste si devine gaura neagra.NU.E doar un mit penibil promovat de barbati care habar n-au de anatomie, dar adora sa le insulte pe femei dupa ce le folosesc.
Dupa logica asta ar trebui sa mai existe inca o planeta pentru cei cu cerinte speciale care tot vor sa si-o bage in orice prind, ca ulterior sa vrea virgine dupa ce se potolesc la casa lor. Sau poate ca echitabil ar fi sa se cupleze doar virginii si virginele intre ei, iar restul cu experienta tot cu altii care s-au distrat de numa.
Bine ca un barbat nu este injosit pentru ca si-o baga in tot orasul, dar femeile sunt numite galeti.Make it make sense, please?
Frate, eu ma refeream strict la reputatia unei femei. Daca ma crezi sau nu asta-i strict problema ta. Cat despre partea cu virginele: eu nu zic sa fie virgina ca nu mai suntem in 1800, dar nici sa aiba body countul unei centuriste. Imagineaza-ti ca esti barbat si ai de ales intre o tipa pe care o stie tot orasul ca si-a bagat si si-a scos, si intre o tipa care poate a avut si ia 2-3 relatii pe termen lung. Pe cine crezi ca o sa aleaga?! Sexul: pentru femeie este extrem de usor sa intretina relatii intime, cand vrea si cu cine vrea. Si nici macar daca este grasa si nasoala nu este o problema, este usor. Daia o femeie care are ft multi parteneri este desconsiderata. Pt barbati in schimb este foarte dificil sa faca sex. Chiar si pentru idolul vostru Chad ( frumos si bogat), nici macar asta nu are rata de succes de 100%, si el va fi refuzat de 3 din 10. Cat despre barbatul avrege, aici incepe problema. El va fi refuzat de 9/10. Apropos, sti ce bodycount are un barbat avrege?! Barbatul avrege, face sex cu 3 femei, in toata viata lui. Este simplu, da-i un search pe gogle si vezi daca te mint sau spun adevarul. Daca ai frate sau barbati prieteni, intreaba-i ce parere au ei despre tipele cu hibodycount. Facem pariu ca o sa iti dea acelasi raspuns ca si mine?! Asta-i natura umana, asa functineaza lumea. Barbatul are 3 monede de schimb: banii, puterea si statusu social. Femeia are si ia 3 monede: aspectul fizic, tinerețea si reputația( low bodycount). Iti doresc o seara minunata si ar trebui sa imi faci cinste cu o bere, ca ma doare mana de cat am scris. Bafta!
Nu stiu cui te adresezi.Eu am deja barbat care e normal, nu e niciun Chad cu bani si masina.O femeie de ce ar vrea unul care s-a culcat cu 1000, avand posibile boli cu transmitere sexuala si toate cele? Iar femeile nu au nicio vina ca barbatii aleg sa si-o bage oriunde, oricum, indiferent de cum arata persoana, indiferent de standarde, daca acestea exista. Oferta este influentata de cerere, nu invers.
Repeti aceleasi chestii pe care le indruga majoritatea, dar argumente reale 0.Adica denigrezi o categorie de persoane care admite ca vrea sex(femei), formata tot de alte persoane care vor sex(barbati), ca doar trebuie doi, pentru ce mai exact? Reputatia in pat e egala cu 0, exista lucruri mult mai importante in viata.
De ce o femeie e injosita daca are cica,, bodycount'' mare, insa un barbat e laudat? De ce nu se arunca cu noroi si in barbat? Am zis MAKE IT MAKE SENSE.Si nu ai reusit, asa ca iti cumperi singur bere. Termenul de bodycount e inventat tot de astia care numesc femeile galeti, deci...
Ps: se spune/scrie high bodycount, nu hibodycount.
Pt femeie este ușor sa faca sex, deci nu este un achivment. O femeie daca vrea sex, este ca și cum te duci la kaufland, te uiți si bagi in coș, Easy! Pt un barbat este greu: trebuie' sa fie frumos, bogat si sa investeasca timp si nervi ak vrajeala ak minciuni ak sa faca pe plac la prințesa:Hard! Daia barbatul care are ft multe partenere este respectat si femia care are ft multi parteneri este blamata. Pur simplu asa functioneaza realitatea. Daca vrei sa vb despre drepturi, priveste ce se intampla in ucraina. 99% din soldati sunt barbati. Ei mor pe front in prima linie, in transee ( tați, soți, iubiți, frați) in timp ce ucrainiencele stau in azil prin toata europa ( Romania inclusiv) si nu zic ca asta-i rau, ba din contra. Doar ca asa funcționeaza lumea.
,,Pt femeie este ușor sa faca sex, deci nu este un achivment'' Pai daca barbatul accepta orice, indiferent de cum arata, evident ca este usor.
Nu stiam ca o tara se perpetueaza cu femeile pe front si barbatii la adapost.Cand vor avea si barbatii vagin si vor face copii, atunci pot veni la adapost in caz de urgenta. Plus, nu e ca si cum cineva alege ce sex sa se nasca.Deci iarasi e un argument inutil situatiei, care doar promoveaza sexismul si razboiul inutil dintre sexe.
Poti sa te iei de-o mana cu alti utilizatori de pe aici care tot perpetueaza aceeasi generalizare penibila, ca femeile obtin sex pocnind din degete.Anumite tipuri de femei obtin, da, insa nu toate.Repet, acestea nu ar obtine daca barbatii ar avea niste standarde care dureaza mai mult decat nevoia aia de moment pentru a isi satisface hormonii. E nevoie de doi pentru sex.Mai afla ca exista si femei care trebuie sa depuna munca la fel cum ai descris tu ca depune barbatul mai sus. Observ ca e greu sa privesti/accepti realitatea din jur cand ai deja ochelarii de cal pusi pe ochi si vezi numai ce iti convine.
Femeile care depun munca pentru sex, sunt alea grase si urâte dar care nu accepta unul la fel ca ea, nici macar unul avrege.genul asta de femei au ca standard pe Chad. Ele se simt ofenstate daca sunt abordate de baieti normaili, gen... Poftim?! Sa stau eu cu unul ca tine?! Iach, pleaca creepule. In condiția in care ea este grasa, pitica si urâta. Ea viseaza la chad, si evident ca ala nu o sa dea in ea, atata timp cat in jurul lui sunt femei fit si frumoase. Dar chiar si asa, tot are sanse de succes, desigur chad nu o sa aiba niciodata o relatie cu ea, dar nici macar chad nu refuza un sez oral pe gratis, in baie la club. Acest sez oral pe care la facut domnisoara noastra supraponderala, nu face altceva decat sa ii mareasca egoul si mai mult. O sa isi zica in mintea ei, chiar daca chad m-a folosit, sigur o sa gasesc alt chad care sa stea cu mine pe termen lung. Evident nu o sa gaseasca, dar sex tot o sa faca, ușorm
Continua sa ignori argumentele si trimite-i cerere de prietenie anonimului, ati deveni bff.
Eu ma retrag, nu ai cu cine cu discuta.Si las-o mai usor cu etichetele astea. Daca s-ar vedea pe corp orice insulta aruncata aiurea, ati fi toti astia care vorbiti asa niste abjecti.
Ok! Dar nu am insultat pe nimeni. In viața reala exista barbați urâți si grasi. Cu asta nu are nimeni o problema. Problema apare cand spui ca exista si femei grase si nasole, ca na asa ceva nu exista. Toate femeile sunt frumoase si speciale, mici prințese care deși au un bodycount de 10+, peste 30 de ani, 80/90 kg, ele merita si au tot dreptul la un barbat de 1.90, pachet de muschi si milionar, desigur. Ca ala sigur o sa aleaga genul asta de femeie, doar nu o fi fraier sa isi aleaga o tipa fit, tanara si care sa nu o fi bombardato tot cartieru. Femeile au doar drepturi, barbatii au doar obligații. Woke culture strike again.
Ioana din punctul meu de vedere, nu! incearca sa treci singura si nu mai cauta pansamente ca si tu la randul tau ii faci pe altii sa sufere!