Nu știu de câtă vreme sunteți împreună dar dacă îi spui des la început și apoi o să îi spui din ce în ce mai rar o să existe posibilitatea de a interpreta că tu îl iubești mai puțin și de aia ai încetat să îi spui, chestie ce ar putea genera o problemă mai mică sau mai mare, pe care o poți rezolva foarte ușor sau mai greu.
Toți suntem unici, același lucru pe care eu nu îl suport ar putea să fie adorat de altă persoană, cel mai bine e să ai o discuție sinceră cu el și să ajungi la o concluzie.
E important să fie o discuție sinceră ca să nu aducă probleme pe viitor, în general e mai bine ca orice problemă să fie tratată cu o discuție sinceră, matură cu scopul de a o rezolva, de a fi bine pentru amândoi.
Poate îi place, poate nu ->discută cu el.
Este sufocant, poti sa-i arati si fara sa-i spui.
Mai multe fapte decat vorbe!
Da. Înţeleg să îi spui o dată, să ştie şi el asta, după aia să îi mai spui din când în când "să nu uite". Important e să simtă asta din fapte. Pentru că până la urmă nu îl ajută cu nimic că îl iubeşti dacă iubirea nu e concretizată în gesturi şi fapte frumoase.
Dacă ii spui asta în unele momente ale zilei când nu vorbiți și ii trimiți gen din senin un mesaj gen te iubesc mult se va bucura mult eu unu cel puțin o fac
Cuvintele astea folosite prea des isi pierd semnificatia in timp. Devin banale.