Vezi-ti de scoala si lasa prostiile astea pentru cand o sa mai cresti. Copilaria e prea frumoasa ca sa o strici cu tampenii din astea
Stiu cum eeu zic sa nu mai stai dupa el ca daca nu te vrea acum nici mai tarziu nu o va facesi cred ca nu o place pe ata aia face asta doar sa scape de tine sau sa te faca geloasa...am avut si eu aceas problema ...degeaba.(
Buna,am trecut si eu prin ceea ce teci tu acum,cand Andrei ti'a spus"ca nu ar vrea sa fie niciodata cu tine",atunci cred ca ti'a dovedit ca nu mai merita atentia pe care i-o acorzi,Daca el si'a si-a facut o prietena,asta e treaba lui,daca relatia lor va fi un abazata pe sentimente,va dura la nesfarsit! Legat de asta ti'as spune"nu lua in seama rautatile altor,lasa'i sa fie impruna,nu fi invidioasa,este doar un simplu baiat"trecem la acel baiat ionutz, daca tu crezi ca simti ceva pentru el, ar trebui sa incerci.
Nu mai sta dupa el. Vezi-ti mai bine de carte si de papusi! O sa ai timp sa stai si dupa baieti cand o sa mai cresti un pic!
Fa schema " Casanova" nu il baga in seama si prefate ca te simti bine cu alti baieti etc. si el cand va vedea ce bine te simti fara el ca aparea gelozia si apoi el se va tine dupa tine
Draga mea stai cuminte esti prea mica Ai tot timpul din lume pentru asa ceva Doamne pazeste si apara
Si eu acum vorbesc cu altul unu dan tot prieten de al lui pe mess si urmeaza ca aztazi sa ne intalnim
in pac dar faza e ca vine si andrei si ala striga intruna dupa mine aaa ascovit ce faci? si ieri cand m-am dus sa o conduc pe prieena mea am intrat prin spate erau si ei acolo nu au zis nimic dupa in fata blocului pr mele erau niste babe si imi era rusine de ele ee in fine si am iesit prin spate acolo eru iar ei aaa ascovit ce faci si zice una ascovit andrei a zis ca te iubeste ca o fi ziso in gluma sau. numai ei stiu si andrei striga din spate nu e adv minte minte si se auzea cum rade
KinderMaxim întreabă: