| euvanessa01 a întrebat:

Este un baiat care ii place de mine.Dar la cea mai buna prietena de-a mea ii place de el.Ea devine foarte geloasa si chiar nuh mai vb cu mine sad, eu i-am spus ca nu este nimic intre el si mine dar nimic.Ce ar trebui sa fac HELLP.Dau funda :X

Răspuns Câştigător
| bogdancuB a răspuns:

Poi ceartate cu baiatul acela in fata ei, sa vada ca nu te place sau cv de genul.
Zii si lui prin situatia prin care treci si sigur o sa te ajute cu siguranta, daca e baiat de treaba.

| euvanessa01 explică (pentru bogdancuB):

Cred ca asta o sa fac iti multumesc foarte mult esti un tip de treaba :*

11 răspunsuri:
| MEIALI a răspuns:

Sa-l testezi mai bine, poate vrea sa filtreze cu amandoua, iar in ce priveste prietena ta da-i unda verde si cand va suferi amintestei ce inseamna prietenia

Răspuns utilizator avertizat
| D3jflv a răspuns:

Nu stiu cum sunteti voi fetele dar noi baieti nu ne certam pentru o fata.Zi prietenelei tale ca mai sunt pesti in ocean si nu trebuie sa se limiteze la un singur baiat

| euvanessa01 explică (pentru D3jflv):

Stiu asta i-am si spus...Dar nu intelege.Si chiar am vorbit cu el sa nu ma mai bage foarte mult in seama pentru ca se supara dar ea..Nici nu pot sa vb cu el ca gata...

| aniii98 a răspuns:

Dovedeste-i pretenei tale ca nu-ti place de acel baiat. spune-i fetei ca acest lucru nu este din vina ta, ca acest lucru nu depinde de tine.

funa? :*

| BibiBiu a răspuns:

Si mie misa intamplat tot asa! Si am renuntat la el pentru cea mai buna prietena

| euvanessa01 explică (pentru BibiBiu):

Stiu...Dar ea m-ar abandona pentru un baiat si nu stiu cum sa reactionez ce sa fac.Este o fire sensibila si egoista in acelasi timp si chiar nu stiu ce sa fac!

| BibiBiu a răspuns:

Si mie misa intamplat tot asa! Si am renuntat la el pentru cea mai buna prietena

| Gelu_Croitoru_1978 a răspuns:

Daca si tie iti place de el, nu e neaparat sa te certi cu prietena doar sa lamureasca el cu cine ar dori sa fie. Poate asa se va lamuri lucrurile. succes!