| juniper a întrebat:

Este un fraier la scoala care de fiecare data cand ma vede ma jigneste si urasc asta, e in clasa. a 10a. Ce pot sa fac, i-am zis deja directoarei, dar ea nu face nimic, copilul ala nu-i normal. Trebuie dus la psihiatru. laughinglaughing

Răspuns Câştigător
| daii a răspuns:

La ce liceu din Brasov?batting eyelashes
si eu am avut probleme de genul asta. l-am tot ignorat pe baietel.pana la urma i-am zis.Mai copile tu nu te uiti la tine?! Stiu.nu te-ai uitat in oglinda niciodata de frica sa nu se sparga. Termina naibii cu prostiile. Tu chiar nu vezi ca nu te bag in seama? si ca tu te faci de tot k**u de fata cu prietenii tai? ca .la felul in care imi vorbesti daca ti-as mai arede si o palma.ai sa vezi tu atunci.
Si l-am tot ignorat.pana am scapat de el.Deci cu astia inapti si imaturi.mai bine nu iti faci de lucru.Lasa-i in pace. o sa se sature eiwinking Si ai sa vezi tu ca...se va intoarce si roata.
De ex eu acum. pot sa imi bat joc in ultimul hal de tipul ala. dar nu o fac fiindca nu ma cobor la mintea lui.Imi e mila de parintii lui, ca au asa un fiu.
Succeswinking si sa imi zici la ce liceu estiwinking

by daiiwinking

22 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Lasa-l sa te faca asa care-i problema? O sa vada el in cativa ani ce pot face ''capurile'' unui balaur.hee hee

| MagicHead a răspuns:

Salut! jupiner dc nu vb tu frumos? dc nu imi zici in fata ca sunt prost? a?

| inna a răspuns:

Evita-l si ignora-l.Arata-i ca nu-ti pasa si ti-e indiferent de ce spune el, daca vede ca nu ii dai importanta va incetawinking

| juniper explică:

Usor de zis pentru tine, fraierul ala m-o facut asa in fata clasei, i-as trage un pumn, dar as ajunge la directiune si sa vezi merge ca un vagabond si are voce de taranoi laughing

| ViVi a răspuns:

Zi si tu tu vb cu mine? tu nu te uiti cum esti?laughing da asa mi se intampla si mie sa mai comenteze dar eu nu ii bag in seama laughing

| juniper explică:

Ombtron despre ce tot vorbesti? Nu te-am facut prost.

| ViVi a răspuns:

@ombtron ce teo apucat laughing

| albastrel a răspuns:

Pai... spune-i ceea ce ne-ai spus noua... sau mai bine ignora-l. cel mai inteligent cedeaza primulwinking

| ViVi a răspuns:

Poate @ombtron e baiatul care zici tulaughing

| juniper explică:

Da vezi sa nu, eu locuiesc in brasov si ala e intr-a 10a, cu un an mai mare decat mine. Eh... lasa vedem noi cine va ajunge la o facultate super.

| ViVi a răspuns:

@juniper imi pare rau stiu cum ii sa fii stresat dar trebuie sa fii indiferenthappy

| juniper explică:

Hmm... o sa fie un an luuuuunggg, poate am noroc si iau gripawinking Ar fi super.

| maybetoday a răspuns:

He he ce pot spune sunt micuta si rea multi ma numesc MONITIKA da ce pot spune.eu cred ca nu e o probleme las'sa te numeasca ar trebui sa mai viri sin in buzunar nu numai in cap...totusi odat'o s-o termina...winking

| sylyna a răspuns:

Ori ce om are un defect incearca sa il eviti epntru a nu trece la discutii cu el daca il evyty si nu ii dai atentie o sa te lasae in pace

| adria_1732 a răspuns:

Si chiar daca te jigneste ar trebui sa nu te afecteze daca nu ia masuri cu parintii tai spune le dar daca o sa l ignori o sa moara de invidie cine stie cate se mai intampla in lumea asta dovedeste i ca esti inteligent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am batut un baiat cand eram in clasa a Xa, era iarna, am facut un nod la fular si i-am tras numai la picioare, nu se putea atinge de mine, am dat pana si-a cerut iertare, asta s-a intamplat intr-un colt unde desigur nu ne vedea nimeni, o ciupitura o intepatura, un pumn in nas face uneori cat o scoala de corectie!

| juniper explică:

Colegiul de stiinte 'Grigore Antipa

| daii a răspuns:

Ms pentru fundita, eu sunt la Colegiul National Unireabig grin
Te sfatuiesc sa faci si tu cum am facut eu, da rezultate sigur!laughing
Succeswinking

by daiiwinking

| rey a răspuns:

Eşti mascul sau femelă? Antrenează-te puţin la loviturile cu cotul în ochi, apoi pumn în stomac, şi lovituri în picioare, o să cadă secerat, dacă eram mai aproape de tine făceam eu asta personal, nici o ejaculare nu îmi oferă plăcerea care mi-o oferă să dobor dinăştia.
O să devină un ratat, acum e şmecher că e pe banii părinţilor facultate poate face că tot 0 va fi.
Şi eu aveam probleme din astea dar băgam capul în pământ şi treceam mai departe, pe vreo 2 m-am răzbunat când i-am prins singuri, dar de când sunt în liceu s-a schimbat radical situaţia, căci sunt rocker, păr lung, batik, arme albe, alcohol şi nu mai sunt nevoit să ridic mâna la nimeni, daca tipul e cu un an mai mare înseamnă că are musculatura mai dezvoltată, câştigă teren.
Eu prima dată făceam 3 flotări incorecte pe seară, acum, mă plictisesc la 20... dar momentan m-am oprit ca să iau în greutate.
Dacă eşti băiat este mai mult de cât recomandat să faci mişcare seara, gen flotări, abdomene...
Good Luck.

| Karina_6307 a răspuns:

Te rog sa citesti raspunsul meu happy
si incearca sa-l urmezi - chiar ajuta!

imagineaza-ti fraierul care nu-ti da pace si tu cum vorbiti.
da-i intrebari la care vrei sa afli raspunsuri: dc se poarta asa, daca are probleme acasa, cum se poarta cum el mami/tati, daca a fost dezamagit de cineva drag lui? si tot tu sa gasesti raspunsurile pentru el happy stii tu. un fel de dialog in care tu esti autorul. prin aceasta "discutie imaginara" arata-i ca tu esti sefulwinking big grin

| utzuman2006 a răspuns:

Angajeaza un asasin platit.....pentru mai multe informatii te astept pe privat rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu fa-te ca nu te intereseaza si atunci o sa inceteze