anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este ziua unei prietene foarte bune pe 15 iulie si nu stiu ce cadou i-as putea lua! Nu ii stiu culoarea preferata nici ce si-ar putea dori! Elys ajuta-ma te rog!

Răspuns Câştigător
| elys_6777 a răspuns:

Ok cul pref este are mai multe sca negru roz rosu si verde:d se-ar dori in principal ceva mik si finutz d ela tine pentru ca u deja insemni mult pentru ea te-a explicat si madalina99 dar eu nu cred ca ar fi foarte de ajuns u spui c anul o cunosti dar o cunosti foarte bine si nu cred ca iar trebuie neaprat cadou iar trebuie o prietena buan ca tine nu ca meria te pup si te iubesc EDA.Ana:X:X:X:X

4 răspunsuri:
| alexralu34 a răspuns:

Ii poti cum cumpara haine,rochii,fuste,pantaloni, gandeste-te ce poarta ea in general si asta iti va da un indiciu,un colier cu numele ei sau o bratara, niste cercei draguti,un ceas, o jucarie pufoasa de plus,o geanta, gandeste-te ce hobiuri are si mergi pe ele, sau ceva cosmetice, un parfum, gandeste-te cum este ea ca persoana si o sa gasesti un cadou frumos.

Răspuns utilizator avertizat
| HurremSultan a răspuns:

Gandeste-te la hobby-urile pe care le are, preferinte de orice fel daca nu ii dai de capat asa, poti improviza ceva mai ales ca e cea mai buna prietena ceva incarcat cu afectiune e mai bun decat ceva incarcat cu timp pierdut si cheltuieli excesive tongue
oki...cred ca ar trebui sa-ti dezvalui si acel ceva incarcat cu afectiune bine ca nu am limita de litere utilizate laughing se gasesc in librarii carticele cu maxime(quotes) despre prietenie ii poti confectiona chiar tu ceva de genu felicitare, album cu poze traznite facute impreuna asta ca idei nu stiu ce nevoi are ea exact, dar tu sunt sigura ca sti si daca poti acoperi macar una din ele ar fi supe.r:*

| HurremSultan a răspuns:

O bluza un lantic urs mare cercei o floare un sarut pe obraz machiaj o bratara sper ca team ajutat:*