| CoOoco a întrebat:

Esti in relatie cu o persoana, nu sti daca o mai iubesti, sti ca ea te iubeste si nu vrea sa te piarda nici in ruptul capului, ti-ar parea rau daca v-ati desparti, dar iti place si de alta persoana! Ce faci? straight face ...Sunt foarte nehotarata...

Răspuns Câştigător
| Laugh25 a răspuns:

Merita sa strici relatia de acum doar pentru ca placi pe altul?
Gandeste'te de 2 ori inainte sa faci ceva, pe care poate o sa il regreti.
Da'ti seama daca mai iubesti persoana asta, iar daca nu, te desparti de el si gata.
Dar vezi si daca ai sanse la persoana pe care o placi.
Nu fa ceva pe care o sa'l regreti.
Si eu cred ca iubesti persoana prezenta, pentru ca esti intr'o relatie cu el si pentru celalalt poate e doar o atractie.

7 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Alege cu inima, ea nu te dezamăgește niciodată.

| purplestar9494 a răspuns:

"If you love two people at the same time, choose the second. Because if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second."-Johnny Deep si are perfectaaaa dreptate happy

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Nu ştiu ce vârstă ai şi ce aştepţi de la o relaţie. Dacă vrei doar să te distrezi cred că nu prea contează ce vei decide, cu alte cuvinte "asculăţi inima", cum te-a îndemnat cineva. Dacă, în schimb ai intenţii serioase şi-ţi doreşti de la o relaţie mai mult decât distracţie, foloseşte-ţi şi mintea în alegerea ce o vei face. Crede-mă, o relaţie serioasă NU POATE fi creată doar cu inima, nu se bazează doar pe sentimente. O astfel de relaţie pretinde ca să ne folosim şi facultatea de a gândi. Din păcate, mulţi nu sunt conştienţi de acest lucru înainte de căsătorie, dar conştientizează destul de repede după ce se căsătoresc.

| ion933 a răspuns:

Am fost si eu intr-o situatie din asta numai ca eu eram persoana indragostita incearca sa vezi cum ee fara el sa vezii daca nu oo satii para ru a dupa el asa a facut si fosta mea prietena ca si tune dupa ce ne-am despartit ti-a dat seama ca ma iubea si dupa aia ia paruut rauu dar nu am mai vrut eu sa nu patesti si tu la fel succes

Răspuns utilizator avertizat
| KryssyKryss a răspuns:

Cealalta persoana te place la fel ca tine?
Nu trebuie sa fi cu cineva impreuna doar pentru ca acelei persoane ii convine, trebuie sa simti si tu la fel ca si el. Oricum, daca nu afla acum va afla mai tarziu si nu o sa ii placa.Trebuie sa ii spui adevarul pentru ca te va uri daca ilvei soune cand o sa fie prea tarziuwinking. Noroc!

| lo a răspuns:

La noi este un dicton"nu da pasarea din mana pentru cea de pe gard".
Persoana cu care esti acum,te iubeste si ar face orice sa fie cu tine,dupa cum spui; tu esti confuza:trebuie sa iti pui ordine in ganduri(prima etapa) si sentimente,analizeaza situatia pe toate partile. Daca ajungi la concluzia ca nu mai ti la actualul,indiferent de sentimentele lui,cel mai bine ar fi sa va despartit pentru anul-i face rau pe lunga durata.

In al doilea rand,trebuie sa cunosti intentile si sentimentele persoanei pe care o placi,daca acesta simte ceva pentru tine, ce simte si ce este dispus sa faca pentru tine. Daca nu simte nimic nu are rost sa te desparti de actualul.
In al treilea rand daca mai simti ceva pentru actualul ramai cu el, invata sa fi fericita si recunoscatoare pentru ce ai si nu te mai gandi la ce nu ai.
In al patrulea rand, daca nu il mai iubesti pe actualul tau prieten si nici cel pe care il iubesti nu simte nimic pentru tine, ramai singura.
Fa aceasta analiza pe ceea ce ti-a zis "sviri" apoi poti adopta o decizie.Depinde doar de tine si de ceea ce doresti.