Buna, parintii sunt cei pe care ar trebui sa ii iubim si sa ii resapectam neconditionat, atunci cand nu vor mai fi langa noi ne va fi dor de ei si ne vom dorii sa ii fi ascultat atunci cand i-am avut alaturi de noi! sfatul meu pentru tine este sa iti iubesti parinti si sa ai o relatie cat mai apropiata cu ei...pentru ca oricate greseli ai face in viata ei sunt singurele persoane care vor continua sa te iubeasca, sa iti intinda o mana calda si sa iti spuna o vorba dulce, ei te vor ierta mereu pentru ca te iubesc cu adevarat si toata viata vei ramane in sufletele lor "fetita lor mica si draga".
imi iubesc enorm de mult parintii, si sincer ma ingrozeste gandul ca intr-o zi vor pleca dintre noi ...imi este tare frica de acea zi, dar pana atunci ii respect si ii iubesc cu toata fiinta mea .
te pup, o zi placuta si senina!
Pai eu cu tata am o relatzie destul de buna dupa parerea mea desi el e plecat in italia.si cu mama vb liber fara nicio abtzinere. ii spun tot ce am pe suflet adica sunt sincera cu ea ca si ea sa fie la randul ei sincera cu mine
In orice caz nu prea ai cum sa nu te intelegi cu mama, dar in fine.Pai dimineata ne salutam in timpul zilei stau mai mult cu ei si my brother si seara spunem noapte buna. Atat. Sper sa iti foloseasca daca faci si tu asta.
anonim_4396 întreabă: