| mgtow a întrebat:

Eu acum sunt cu o fata incepem sa ne cunoastem i-am zis ca pana nu face 18 ani nu o sa iesim (are 16) si e din Brasov. Eu incep sa tin la ea mai vorbim pe mes si chesti de genul mi-a mai zis ca eu sunt un baiat diferit si asa ii place ei cica nu inseala, i-am zis daca nu vrea sa fim impreuna sa imi zica asa nu suferim si a zis ca ii place de mine nu vrea sa ma piarda. Pe langa acest fapt e virgina ceea ce imi place mult la ea. Haideti sa spunem ca viata mi-a jucat din nou o belea si aflu ca ea a gasit pe altul (presupunem). Si eu vreau sa am o prietena virgina nu as vrea una care a facut sex de mai multe ori mi se pare naspa. Vreau sa fim egali (eu doar odata am facut sex); oare voi avea parte sa dau de alta fata virgina daca e sa nu mai fiu cu actuala?

Răspuns Câştigător
| 7Azaky a răspuns:

Mai rar o fata de calitate.Nu stiu daca vei mai gasi o virgina sau nu... oricum nu prea conteaza! Daca are ceva in cap si te intelegi bine cu ea si ai incredere ca nu s-a culcat cu toti retardatii...e ok! Zic eu!
Multa bafta in cautarea unei virgine smug! Daca nu gasesti, dar totusi dai peste cineva de calitate eu zic sa nu eziti!

12 răspunsuri:
| mgtow explică:

Se vede ca nu stiti ca in viata exista persoane care iubesc eu nu vorbesc aiurea aici. Astept raspunsuri sincere nu prostesti.

| Libelle a răspuns:

1.Egalitatea nu tine de virginitate. Oricum tu nu mai esti, deci nici atat cu una virgina.Trebuie potrivire, intelegere, atractie.
2.Ce treaba are? Vrei sa spui ca daca intalnesti o fata de 17-18 ani,care cele mai mari sanse sa-si fi inceput deja viata sexuala, ca greu pana la varsta asta sa nu fi avut o relatie calumea, si iti place comportamentul ei ai sa o respingi? Nu e corect.Nu judeca asa, trecutul nu conteaza asa de mult, daca in prezent e ceea ce iti doresti.
3. Tipa asta, nu-ti da nimic garantia ca e virgina.Sau ca o sa fie pana la 18 ani. Apoi ideea ca sa vezi ca tu nu stai cu ea pana nu face ea 18 ani, mi se pare nitel absurda.Hai 17, dcaa tot vrei.Dar atata timp cat iti place,si ai ocazia de a o si vedea, s-o cunosti intru totul, si sa fie ce cauti tu...varsta nu e un impediment.E doar o ideea fixa.

| katy a răspuns:

Bineinteles,sunt atatea fete virgine si cuminti, insa te risti. sunt putine cauze in care o fata virgina mai ramane alaturi de baiatul cu care s-a culcat pentru prima data.sta cu tine sa zicem 1 an 2 apoi o sa-i apara curiozitatea de a vedea cum e cu altul si ori o sa te insele ori o sa te paraseasca pentru altul

| matchpoint a răspuns:

Buna ziua. Foarte frumos din partea ta ca vrei sa astepti pana la momentul potrivit. un singur lucru nu imi place din toata postarea ta. Tu te intrebi ca oare vei mai gasi o fata virgina daca relatia cu actuala nu va merge dupa bunul tau plac. Dar de ce nu lupti ca relatia sa mearga?
Firesc era, dupa parearea mea, sa intrebi ce ai putea face sa nu o pierzi pe actuala. Oricum fete sunt destule. Intrebarea este cate din ele sunt virgine, daca tie alea iti plac. Pa

| Minks a răspuns:

God sake.

| BuBuRuZaForEver a răspuns:

Auzi cum tu ai facut-o si fata ar face-o sa nu mai fiiba virgina cu virginitatea nu castigi nimica parerea mea! Cum crezi ca va fi egalitate daca ea va fi virgina si tu nu? Gandeste-te daca vei gasi o fata virgina(sa dea Domnul, sa-ti indeplineasca visul) si o vei dizvirgina tu, si daca va fi sa va despartit ea va suferi ca sa daruit crezand ca esti marea iubire a ei si te va ura!

| filipm2001 a răspuns:

Destul de greu cu virginele in ziua de astazi. Oricum, greseala ta ca ai lasat-o in asteptare. Care crezi ca sta 2 ani sa astepte pe cineva. Pff. Si daca vrei o partenera de drum lung, iti recomand una care sa nu fie virgina, si sa se fi distrat putin (si moderat) la viata ei. Altfel o sa o apuce dorul de experiente noi si nebunii cand te astepti mai putin.
Succeswinking

| leoaica_1036 a răspuns:

Nu cred ca te va astepta 2 ani.De nu mergi la ea? Macar s-o vezi, sa vorbiti.

| Skylar a răspuns:

Cool story bro. Sper ca ce ai scris tu acolo e pura imaginatie; daca nu, esti naspa rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumoase vise mai ai iceman.dar sunt doar vise.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

daca si tu esti virgin e bine,dar trebuie sa incercam fata daca e virgina,sa vi cu ea la mine,nu glumesc,nici nu ma ating de ea, tu faci decat ce-ti spun eu, nu este vb despre sex

| corina_7117 a răspuns:

Daca iti place ce ea,ce mai astepti?! In primul rand nu conteaza varsta, asa ca grabeste-te pana nu e prea tarziu, ca s-ar pute sa ti-o ia altul inainte si sa o pierzi!winking