| RaluuxD a întrebat:

Eu am 11 ani si stau la tata fiindca mama e plecata in Italia si parintii sunt despartiti.Acum 4 ani, tata a cunoscut pe cineva. Dar ea e posesiva si desi era asa eu tineam la ea dar ieri s-au despartit, si ma simt aiurea.Nunta urma sa fie in iulie. Ce sa fac? Tata a venit ieri la mine si a inceput sa planga si eu la fel. Multumesc.sad

5 răspunsuri:
| loveyouschatz a răspuns:

Poate cei care sunt posesivi si rai de gura au si sufletul bun. Eu zic ca daca va iubeste se va intoarce la voi. incercati sa luati legatura cu dansa

| Reiki a răspuns:

Sa fii alaturi de tatal tau,sa-i arati ca-l iubesti si sa ai speranta ca poate cei doi se vor impaca si totul va fi bine. Oricum,tatal tau are acum nevoie de sprijinul tau moral pentru usor nu-i este. Si,de ce nu,poate daca stii numarul de telefon al prietenei tatalui tau sa o suni, sa-i spui ce simti pentru ea si ca ti-ar placea sa formati o familie. Chiar daca ti-e jena, chiar daca ai o varsta destul de frageda e bine sa-ti arati iubirea celor din jur.

| miolina a răspuns:

A aflat d-na ca parintii tai nu sunt divortati? Ar putea tatal tau sa converseze cu mama ta prin diferite mijloace? Telefon, calculator, scrisori, calatorii. Are tatal tau responsabilitati in fata ta, a propriului copil?

| LarisukaChan a răspuns:

Presupun ca treceti printr-o perioada grea,dar presupun ca se poate rezolva. Tatal tau si prietena sa ar trebui sa vorbeasca mai mult unul cu altul, sa-si spuna unul altuia ce defecte crede ca are partenerul, ce il deranjeaza la el pentru ca doar asa se cladeste o casnicie adevarata.Pentru moment cei doi ar trebui sa se intalneasca si sa discute motivul certei dintre ei.Fiecare din ei trebuie sa-l inteleaga pe celalalt. Daca chiar se iubesc se vor reuni!happy

| superdorex a răspuns:

Vezi? cateodata si cei mari au nevoie de sprijin moral, incurajeaza-l si fii alaturi de el, nu ii este usor daca ea l-a parasit! Intotdeauna intr-o relatie trebuie sa fie si un pic de spatiu, ceea ce dupa cate vad ea nu l-a lasat! Asta e, multa bafta tatalui tau si spune-i ca viata merge inainte!