anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am 14 ani si am doar 2-3 prietene pe care el cunsoc din copilarie, dar de la o vreme au inceput sa vb de persoane x si y pe care eu nu le cunosc si atunci cand sa iesim in oras sa vn cu mai multe persoane pe care eu nu le stiu-si ma face sa ma simt uncool-nu stiu ce sa zic- si acum cateva zile cand eram in oras cu ele si alte prt d ale lor am plecat si nici macar nu au observat.Adevarul ca si eu suunt mai timida, ma cam simt prost in preajma baietilor si a peroanelor pe care nu le cunosc de mult timp. sunt mai altfel...Cum as putea sa ma schimb? Daca cineva e interesat sa fie prietena/prieten cu mine puteti sa imi lasati idul happy Multumesc mult! Sper ca raspunsurile voastre sa ma ajute...

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Sa stii ca e bine sa fii asa, unii baieti ar da multe pentru o fata mai timida!

| Roxii a răspuns:

Pai nai dc sa fii timida.inkearka sa te imprietenesti cu toata lumea sa fii amabila si fii in largul tau.in privinta cu prietenele tale care nu teau obs. cand ai plecat cred ca ar trebui sa vb cu ele despre chestiile astea!

| SuperLover a răspuns:

Poti incepe prin a discuta cu prietenele prietenelor tale, incearca sa gasesti un subiect de discutie. Pt a scapa de timiditate gandeste-te asa: "Merita sa am parte de esecuri in viata, doar din cauza ca mi se pare greu sa abordez o persoana?". Tie iti este teama sa nu fii respinsa, dar gandeste pozitiv, gandeste-te ca nu o sa fii ignorata, ci din contra, ceilalti te vor gasi interesanta. In legatura cu baietii - ei sunt atrasi de fetele "dezghetate" la minte, deci incearca sa nu ai gandirea unei calugarite in preajma lor. Trebuie sa fii capabila sa discuti despre tot felul de subiecte, documenteaza-te: trebuie sa stii despre ultimele tendinte in materie de moda, muzica, baieti, vedete, pentru ca astea sunt subiecte pentru 14 ani (reviste gen Bravo, Popcorn, Coolgirl pot fi folositoare). Dar in primul rand renunta la judecata: "ce ma fac, sunt timida...".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! happy si eu am aceeasi problema dar am trecut peste asta vorbind deschis cu prietenele mele...
si acum s-a rezolvat tongue iti las adresa de mail: andreea.geaman@gmail.com

| Diana7383 a răspuns:

Buna.
si eu sunt la fel numai ca eu incetul cu incetul mi-am pierdut toate prietenele. din cauza timiditatii mele. si eu am tot 14 ani. daca vrei iti las id pe prv :*
pupiicii:*

| Momo_4574 a răspuns:

Si eu sunt in aceiasi situatie ca tine. E destul de naspa sa fii intr-un grup cu alte persoane pe care sa nu le cunosti si sa fi ignorat. Vorbeste cu prietenele tale sa iti faca cunoastinta cu ceilalti din grupul acela, si asa o sa te imprietenesti cu ei si s-a rezolvat. Dar, daca prietenele tale continua sa te ignore de genul asta, nu se pot numi prietene. Oricum incearca sa iti invingi timiditatea, da, stiu ca e greu, dar e mai bine asa. happy oo si mi-ar placea sa fim prietene, daca vrei iti las id-ul meu pe pv ^^
Multa Bafta xD

| andrutza_3684 a răspuns:

Si eu am 14 ani si am pati la fel ca tine vara asta le-am lasat pe fetele acele cu prieteni lor noi asa ar trebui sa faci si tu mai vorbim pe andra_neniu pup