| Bubu500 a întrebat:

Eu am 15 ani mama este plecata in strainatate acolo s-a recasatorit fara ca eu sa stiu si are si un copil.Mie foarte dor de ea
Sunt putin geloasa pe acel copil
Multumesc de intelegere Cel care ma ajuta cel mai mult primeste fundita

Răspuns Câştigător
| annneamary a răspuns:

Cred ca ar trebui sa i spui mamei tale exact ce ai scris aici, asta te-ar ajuta mai mult decat un raspuns aici

5 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Vorbeste cu ea. Spune-i ca tie dor de ea si ca ai dori sa-ti cunosti fratiorul/surioara (de vreme ce spui un copil, nu stiu care e sexul). Numai mama iti poate oferi anumite explicatii.

| katy a răspuns:

Nu fi geloasa, acel copil nu are nicio vina.Chiar si persoanele mature mai fac greseli, dar sunt sigura ca mama ta are niste argumente de ti-a ascuns toate astea. poate i-a fost frica sa iti dea vestea nefiind langa tine, nestiind cum ai sa reactionezi.Acum trebuie sa vezi ce e de facut pe viitor, incearca sa vorbesti cu ea, sa ii spui ceea ce simti. Daca mai are un copil, asta nu schimba sentimentele ei fata de tine, cu siguranta te iubeste happy

| Bondarel99 a răspuns:

Vorbeste cu ea si convinge-o sa te ia si pe tine acolo, asta daca vrei si tu.Nu cred ca mai exista vreo sansa sa se intoarca sa locuiasca in Romania.Asta ar fi singura sansa sa fiti impreuna si vei fi apropiata si de fratele tau.

| danay72 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta despre ceea ce simti si cautati o solutie. Oricum e frumos sa mai ai un frate sau o sora. Iubirea nu este geloasa, de aceea bucura-te pentru ea.Invinge raul prin bine.

| Clorox a răspuns:

Nu fi geloasa, copilul nu are nicio vina! Asta e, se mai intampla, asa s-a intamplat si cu tata dar eu nu ma vait, viata merge inaintewinking