| Alecxia626636 a întrebat:

Eu am 16 ani, sunt mai retrasa, mama comentează mereu și zice ca nu e bine ca sunt așa, zice ca sunt în depresie pentru ca eu nu ies afara și vrea sa ma ducă la psiholog și aș vrea să vă întreb.Vi se pare anormal ca sunt retrasă? Cum să o fac pe mama sa înțeleagă ca asa e felul meu?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mama ta are dreptate si faptul ca ea te stie foarte bine si a observat ca acum ai devenit mult mai retrasa, este speriata si vrea s ate vada sanatoasa, de aceea vrea sa te duca la psiholog.
Ideea mamei este foarte buna si daca tu esti sanatoasa si crezi ca nu ai nimic, te sfatuiesc sa mergi cu sufetul deschis la o evaluarea medicala.

| sweetys a răspuns:

Ii zici ca fiecare om are personalitatea lui, unii sunt mai introvertiți, altii extrovertiti, tu esti mai antisociala. Nu vad care e problema, si eu sunt genul de om, daca pot sa evit oamenii si aglomeratia, o fac cu cea mai mare placere, dar asta nu inseamna ca am depresie. Daca vine la mine un om sa imi ceara ajutorul/indicatie, nu fug de el, il ajut. Ea vede altfel lucrurile, fiindca exista două variante, cea spusa de tine, si cea vazuta de ea.