| Valentina21213 a întrebat:

Eu am 21 de ani nu locuiesc cu părinți mei dar uneori mai merg la ei si mai dorm acolo am o surioara de 6 ani și un frate de 5 luni eu petrec mare parte cu ei când merg la ai mei îi iubesc foarte mult sunt fericita ca sunt sora lor când ies în parc sau undeva oameni ma întreabă dacă sunt copiii mei mulți zic ca nu e ok sa îmi cresc frati dar eu îi iubesc vreau sa fiu mai implicata în creșterea lor mama ma lasă majoritatea timpului când sunt acasă sa stau cu ei mulți zică ca nu e ok ca mama a mai făcut un copil pentru ca fratele meu are 5 luni. Credeți că mama a greșit ca a mai făcut un bebe? Cum să fiu și eu mai implicata în creșterea surori mele și a fratelui meu?

3 răspunsuri:
| uzzy1994 a răspuns:

Nu a gresit deloc, si eu am 21 de ani si am un frate de 4 ani trebuie sa iti iubesti fratii ca doar iei iti vor fi aproape toata viata si aveti accelasi sange

| I0NUTA a răspuns:

Doamne, ce frumos! Din totdeauna mi-am dorit un frate sau o sora, dar sunt singura la parinti. Sotul meu este tot singur la parinti.
Gura lumii este rea si oamenii sunt invidiosi, nu-i baga in seama. Sa fii fericita ca nu esti singura la parinti.

| Violleta2022 a răspuns:

Este problema mamei tale, nu a ta!
Tu ia-ti de munca si nu vei mai avea de ce sa stai cu fratii tai.