anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am aproape 15 anisori si is pedepsita din luna februarie de parinti. Initial n-am mai avut voie la laptop telefon si iesit afar. acum am voie la laptop si telefon da pe afar singura tot nu ma lasa. Ce sa fac sa le castig iar increderea ca simt ca innebunesc stand in cas?

Răspuns Câştigător
| MoonLight a răspuns:

Dar ce "prostioara" ai facut?
Spunele simplu ca innebunesti stand in casa si ca te-ai indepartat de prietene si chestii de genu...(si ca e numai vina lordevil ). Si la 15 ani mi se pare anormal sa fi pedepsita.totusi.esti prea mare pentru astastraight face!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Fii cuminte in continuare si spune ca vrei si tu sa iesi la o gura de aer.

| QuadruplePersonality a răspuns:

O daa!
Fix aceeasi situatie rolling eyes.
Eu le reprosez cu orice ocazie diferite lucruri. Si pur si simplu nu ma mai intereseaza ca se supara. Din cauza lor m.am indepartat de prietene, nu mai sunt invitata nicaieri, dupa ce scap de la scoala, mai stau inca o ora in fata blocului cu ghiozdanu, le zic ca o sa ajung sa mint ca ma duc undeva, cand de fapt eu ma duc intr.un loc unde nu m.ar lasa niciodata ( recent : repetitiile unei trupe rock din oras, cunosc tobosarul ).
Bat apropouri non stop, efectiv ii sec la cap. Cand stau in casa am grija sa ii enervez, ca doar na no talking o sa se plictiseasca odata de mine.
La inceput am facut pe ingerasul, cam o luna, si nu a mers straight face. Faceam curat, stateam cu capu numa' in carti, nu faceam mofturi, o ajutam pe mama, nu m.am mai certat cu fratemiu. iar ei nimic. not worthy. Deci daca nu merge cu frumosul, atunci bafta frate. trebuie sa isi dea odata seama cat de mult gresesc obligandu.ma sa nu ies. :-s

| bogdan3vl a răspuns:

Ia note bune la scoala,ajut-o pe maicata la treaba,vino devreme acasa,vorbeste frumos, fa mai putine mofturi la imbracaminte si la altele, ce sa mai zic sunt multefundabig grin