E ceva reprezentativ, tine de familie si de parinti-cat de mult ii iubesc
Daca e clar ca ei nu agreeaza acest tatuaj, in numele iubirii de parinti, asa cum te lauzi, nu crezi ca ti-l faci doar pentru placerea personala? Pentru ca se poarta? Iti poti arata dragostea de parinti si in alte moduri.Mult mai normale.
Asa este, pot arata si in alte moduri, dar dupa ce o sa moara, eu vreau sa ii am alaturi de mine, printr-un tatuaj care prin acest tatuaj o da ii am mereu langa mine
Ok.E alegerea ta.
Cand ai sa fii major, te duci iti faci tatuajul si aia e... doar sa vezi pe la 30 ani ca nu o sa ti se mai para asa de "reprezentativ"
De lasat nu este nevoie sa te lase ei, ci sa ai tu banii pentru el.Le poti face o "surpriza" cand revii acasa cu el deja facut si le explici ca este pielea ta si faci ce vrei cu ea! Probabil te vor certa o vreme dar le trece.
Salut!
Nu te grabi. Mai ai timp pentru un tatuaj.
Ideea e ca tu poti sa il faci oricand, oriunde, oricum. Esti responsabil pentru actiunile tale.
Insa, gandeste-te de pe acum daca o sa iti afecteze viitoarea cariera, daca ma intelegi.
Daca nu ai inclinatii in zona aia, go ahead.
P.S.
Eu am doua si nu le regret!
Mai bine mai asteapta putin eu am asteptat pana la 20-si ceva, nomentan am doua, nu regret nciunul facut, mai urmeaza altul.chesta e ca trebuie sa fi sigur ca il vrei si ce vrei sa fie.bafta.
Pai ai 18 ani, oficial esti adult si ai decizile tale, deci in concluzie poti sa te duci sa-ti faci, dar iti recomand sa nu iti faci pentru ca acest tatuaj este pernanent si am vazut in america in croaziera un domn, batran care avea un tatuaj si ii statea *ORIBIL* si daca te duci sa-ti faci o sa fi si tu batrana si nu o sa-ti stea bine
deejay întreabă: