| scumpyandra a întrebat:

Eu am fost cu un baiat, si acum neam certat, fostul meu prieten o place pe cea mai buna prietena ea nu il place dar el o alinta nu ma face geloasa dar ea imi spune sa o ajut sa scape! ce sa fac

Răspuns Câştigător
| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Pai u nu prea ai c sa faci. adica e fostul tau prieten, face parte din trecut si daca te-a parasit pe tine pentru cea mai buna prietena inseamna c nu tinea f mult la tine si ca e un nesimtit. Poate ca u ti mult la el dar ai sa treci peste. Iar prietenei tale sp sa ii zica in fata sa o lase in pace, e singura cale sa scape. si stai calma nu ai nevoie de el, eu am o vorba "Nu am pierdut pe nimeni si nimic in viata, iar daca chiar am pierdut cv sau pe cineva inseamna ca nu aveam nevoie de acel cv sau cineva"

1 răspuns:
| Barbiiiiee a răspuns:

Prietena ta cea mai buna? Nu s`ar spune.nu crezi ca dk era fostul tau prieten trebuia sa taca din gura? iti spune tie sa o ajuti pe ea saraca sa scape de alintaturi? unei fete nu-i place sa fie alintata si doreste sa fie scapata de acest lucru! ia gandeste-te te roghappy prietene din astea am avut si eutongue.Si le punem in ghilimele.k saracutele atat de inofensive sunt incat nu`si doresc nimiichappy PREFACUTe