Pentru sarut nu trebuie sa fie absolvita nicio facultate si nici nu e o tactica anume-vine de la sine absolut totul. Orice fata are inaintea primului sarut multe emotii-deci-spune-i sa nu se ingrijoreze!
Cat despre parinti-ori ar putea avea o discutie mama-fiica, in care sa le explice ca asta este generatia actuala-nu mai e ca pe vremea lor, primul sarut la 20-30 de ani.Ori-ar putea sa plece si ei la un film,doar ei doi,sau pentru ca parintii sa nu aiba dubii sa ia mai multi prieteni, iar cand raman ei singuri-ei stiu
Oricum, sper ca am ajutat-o pe verisoara ta...
Ii urez succes!
Daca parinti ii pazesc ei trebuie sa se prefaca ca se urasc si cand parinti vad asta nu mai cred nimic despre ei. sper ca i-am ajutat
10 ani? Inca nici nu stie ce e aia dragoste adevarata da vor sarut... ma rog mergi tu odata cu ei amandoi intr-un loc putin mai izolat zicand parintilor lor ca ii supraveghezi. Puteti juca adevar sau provocare, iar la provocare sa il provoci sa o sarute.
O iubire cam precoce!,nu ti se pare? Ar fi bine daca i-ai invata ceva matematica,literatura, nu crezi ca ar fi mai bine? Te pomeni ca miine vor intreba cum se fac si copii, iar tu le vei sarii in ajutor?!